Kom de nieuwe Kelo sauna bewonderen

ZEVENHUIZEN – Zaterdag 1 december wordt de nieuwe Kelo sauna feestelijk geopend. Vanaf dat moment vinden alle opgietingen van de Waterlelie dagelijks plaats in deze prachtige blikvanger. Dankzij de Scandinavische uitstraling en het dak van mos heeft u het gevoel op vakantie te zijn in Fins Lapland. Wanneer u de sauna uitstapt moet u bijna een gevoel van teleurstelling onderdrukken omdat er (nog) geen sneeuw ligt en het Noorderlicht niet door de avondlucht danst.

Bijzonder Kelo hout

Dat dit gevoel zo sterk is komt door het gebruik van eeuwenoude naaldbomen die zijn opgegroeid in de poolcirkel. De sauna heeft haar naam ook te danken aan deze bijzondere bomen, Kelo is namelijk het Finse woord voor Den. Na een lang leven in de bittere kou van de poolcirkel zijn deze dennen een natuurlijke dood gestorven. Ze stonden al heel lang dood in het bos voordat authentieke houtbewerkers de bomen hebben uitgezocht voor deze prachtige sauna.

Heerlijk saunaklimaat

Doordat deze bomen lang in het bos stonden en zijn blootgesteld aan barre weersomstandigheden is de kern van het hout keihard en de buitenkant juist poreus. Dat maakt het hout zeer geschikt voor sauna’s en geeft een heerlijke milde warmtestraling. Het resultaat is een heel aangenaam saunaklimaat dat u echt moet ervaren. Met de nieuwste technieken wordt verse lucht en daarmee de hoeveelheid zuurstof naar behoefte ververst in de Kelo sauna, dit is uniek in Nederland.

Afkoelen onder een waterval

Naast deze blikvanger is er hard gewerkt om de tuin een metamorfose te geven. We hadden al plannen om de tuin aan te passen maar door de brand dit voorjaar zijn deze plannen in een stroomversnelling terecht gekomen. Zoals u misschien al heeft gezien zijn er twee houtgestookte Kota sauna’s bijgekomen en het koelplein is helemaal vernieuwd met een heerlijke, grote waterval. U kunt voortaan optimaal afkoelen onder een gordijn van water, spuwers of douches.

 

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want u kunt deze t/m 14 maart inleveren.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00