Kom de nieuwe Kelo sauna bewonderen

ZEVENHUIZEN – Zaterdag 1 december wordt de nieuwe Kelo sauna feestelijk geopend. Vanaf dat moment vinden alle opgietingen van de Waterlelie dagelijks plaats in deze prachtige blikvanger. Dankzij de Scandinavische uitstraling en het dak van mos heeft u het gevoel op vakantie te zijn in Fins Lapland. Wanneer u de sauna uitstapt moet u bijna een gevoel van teleurstelling onderdrukken omdat er (nog) geen sneeuw ligt en het Noorderlicht niet door de avondlucht danst.

Bijzonder Kelo hout

Dat dit gevoel zo sterk is komt door het gebruik van eeuwenoude naaldbomen die zijn opgegroeid in de poolcirkel. De sauna heeft haar naam ook te danken aan deze bijzondere bomen, Kelo is namelijk het Finse woord voor Den. Na een lang leven in de bittere kou van de poolcirkel zijn deze dennen een natuurlijke dood gestorven. Ze stonden al heel lang dood in het bos voordat authentieke houtbewerkers de bomen hebben uitgezocht voor deze prachtige sauna.

Heerlijk saunaklimaat

Doordat deze bomen lang in het bos stonden en zijn blootgesteld aan barre weersomstandigheden is de kern van het hout keihard en de buitenkant juist poreus. Dat maakt het hout zeer geschikt voor sauna’s en geeft een heerlijke milde warmtestraling. Het resultaat is een heel aangenaam saunaklimaat dat u echt moet ervaren. Met de nieuwste technieken wordt verse lucht en daarmee de hoeveelheid zuurstof naar behoefte ververst in de Kelo sauna, dit is uniek in Nederland.

Afkoelen onder een waterval

Naast deze blikvanger is er hard gewerkt om de tuin een metamorfose te geven. We hadden al plannen om de tuin aan te passen maar door de brand dit voorjaar zijn deze plannen in een stroomversnelling terecht gekomen. Zoals u misschien al heeft gezien zijn er twee houtgestookte Kota sauna’s bijgekomen en het koelplein is helemaal vernieuwd met een heerlijke, grote waterval. U kunt voortaan optimaal afkoelen onder een gordijn van water, spuwers of douches.

 

Geef een ontspannen uitje cadeau!

Bent u op zoek naar een relaxt cadeau voor de feestdagen?
Verras uw dierbaren met een Waterlelie cadeaukaart voor een heerlijk dagje wellness. Leuk om te geven én te krijgen!
De cadeaukaart is bij onze receptie verkrijgbaar en online te bestellen.

 

NB. De cadeaukaart is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar en naar eigen inzicht te besteden.

0 Winkelwagen Totaal  0,00