Wellnessresort de Waterlelie

Aandacht, professionaliteit en sfeer

Persoonlijke aandacht, professionals die hun vak verstaan en een fijne sfeer. Dat vindt u in ons Wellnessresort de Waterlelie. Gelegen tussen de groene weilanden, buiten het drukke stadsgewoel, komt u bij ons even helemaal tot rust en geniet u in een stijlvolle en warme ambiance. Laat u zich door ons in de watten leggen en keer opgeladen huiswaarts.

 

Daarom kiest u voor de Waterlelie

De Waterlelie biedt alles wat u verwacht van een wellnessdag. Een breed scala aan originele sauna’s, diverse binnen- en buitenbaden, een oase van rust in de groene tuin en een fijne en gemoedelijke sfeer. Een hapje eten kan in ons mooie restaurant of riante zonnige terras waar we een ruime kaartkeuze hebben. Tel daar een fijne lichaamsbehandeling en opgieting bij op en een bezoek aan de Waterlelie in Groningen staat gelijk aan een heerlijk ontspannen dagje uit.

 

Aanrader | 1001-pracht-wereld

Stap via de 350 jaar oude historisch Indiase Paleispoort onze 1001-pracht-wereld binnen. Waan u in een Oosters sprookje. Neem plaats in een heuse bedoeïenentent, ervaar de stoomgrot of het douchen onder de historische poort. En maak uw bezoek compleet met een Hamam of een massage.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Waterlelie? Bekijk faciliteiten
0 Winkelwagen Totaal  0,00