Vouchers & Cadeaukaart verzilveren

Entreevouchers:

Heeft u een entreevoucher van een externe partij? Volg dan graag de onderstaande stappen:

  1. Volg de instructies op de door u ontvangen voucher van de externe partij; let op – vaak dient u meerdere handelingen te doen.
  2. Volg de toegewezen URL voor het plaatsen van de reservering. Deze vind u op uw voucher of via de inlog van de externe partij.
  3. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met de helpdesk van de externe partij.

Giftcards:

Heeft u een giftcard/cadeaukaart van ons of van een externe partij? Volg dan de onderstaande stappen:

Waterlelie cadeaukaart: heeft u een fysieke of digitale cadeaukaart van ons wellnessresort? Deze mag u bij het afrekenen overhandigen bij de receptie, de waarde van de kaart zal dan in mindering worden gebracht met uw rekening.
NB: zowel onze fysieke als digitale cadeaukaarten die gekocht zijn na 01-01-2022 hebben een wettelijke geldigheid van 2 jaar. het kan voorkomen dat er op uw cadeaukaart nog vermeld staat dat dit 1 jaar is.

Nationale Sauna en wellness cadeaukaart: Deze mag u bij het afrekenen overhandigen bij de receptie, de waarde van de kaart zal dan in mindering worden gebracht met uw rekening. Controleer zelf voor uw bezoek de waarde en geldigheid van uw cadeaukaart.

De Nederlandse Sauna Cadeaubon: Deze mag u bij het afrekenen overhandigen bij de receptie, de waarde van de kaart zal dan in mindering worden gebracht met uw rekening. Controleer zelf voor uw bezoek de waarde en geldigheid van uw cadeaukaart.

VVV Cadeaukaart, fysiek: Deze mag u bij het afrekenen overhandigen bij de receptie, de waarde van de kaart zal dan in mindering worden gebracht met uw rekening. Controleer zelf voor uw bezoek de waarde en geldigheid van uw cadeaukaart.
NB: De VVV LekkerWeg en VVV Dinercheque is bij ons niet te verzilveren.

Wellness en Beauty cadeau: open bedrag pas: Deze mag u bij het afrekenen overhandigen bij de receptie, de waarde van de kaart zal dan in mindering worden gebracht met uw rekening. Controleer zelf voor uw bezoek de waarde en geldigheid van uw cadeaukaart.

Wellness en Beauty cadeau: belevenis cadeau: deze dient u zelf op de site van Wellness en Beauty cadeau om te wisselen voor een Gift for You voucher of Wonderbox voucher, deze voucher kunt u op de site van Gift4you/ Wonderbox besteden voor een entree voucher, let op: deze is alleen voor een dagdeel bezoek. Reserveren mag via onze website, u reserveert dan het reguliere tarief voor de juiste datum en het gewenste tijdsblok. De geprinte/digitale entreevoucher mag u bij het inchecken tonen bij de receptie, de entreeprijs zal vervolgens voor u worden aangepast.

0 Winkelwagen Totaal  0,00