Tarieven

Geniet van een heerlijke wellnessdag bij Wellnessresort de Waterlelie.

EntreeTijdenPrijzen
Gehele dag entree*10.30 uur tot sluitingstijd39,50 p.p.
Ochtend-middag entree**10.00 uur tot 16.00 uur29,50 p.p.
Namiddag-avond entree 16.30 uur tot sluitingstijd29,50 p.p.
2,5 uurs entree***2,5 uur genieten tussen 10.00 uur en sluitingstijd19,95 p.p.
Korte opgieting2/3 geuren0,00 p.p.
Lange opgieting4/5 geuren en een pauze3,50 p.p.
**Ochtend-middag entree: U checkt uiterlijk om 16.00 uur uit. Bent u later dan wordt hier een toeslag van €10,- p.p. in rekening voor gebracht. U mag dan wel tot sluitingstijd gebruik maken van onze wellnessfaciliteiten.
***2,5uurs tarief: U checkt uiterlijk na 2,5 uur uit. Bent u later dan wordt automatisch de ochtend-middag of namiddag-avond entree in rekening gebracht (+ toeslagen). Bij een bezoek van langer dan 6 uur wordt automatisch de gehele dag entree in rekening gebracht (+ toeslagen). Deze 2,5 uurs entree is vrijgesteld van weekend toeslag.
 • Aangezien wij ons bedrijf van maandag tot en met donderdag sluiten om 22.30 uur verzoeken wij u om uiterlijk om 22.15 uur uit te checken.
 • Op vrijdag en zaterdag sluiten wij om 23.00 uur en checkt u om uiterlijk 22.45 uur uit.
 • Op zondag sluiten wij om 22.00 uur en checkt u om uiterlijk 21.45 uur uit.
Weekendtoeslag op:€ 2,50 p.p.
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Uitgezonderd: 2,5 uurs Entree
Energietoeslag :€ 3,00 p.p.
Gezien de forse stijging van energie-, grondstof- en inkoopprijzen
zijn wij helaas genoodzaakt een energietoeslag te heffen.
Bedankt voor uw begrip hiervoor.
BadenkaartPrijzen
10-badenkaart geldig voor ochtend-middag of namiddag-avond entree (1 jaar geldig)225,00
10-badenkaart geldig voor gehele dag entree (1 jaar geldig)325,00
Te huurPrijzen
Badjas8,95
Borg badjas (wordt in mindering gebracht op de rekening na inleveren)50,00
Saunalaken5,50
Borg saunalaken (wordt in mindering gebracht op de rekening na inleveren)15,00
Badslippers* (koop)9,50
Combinatie van deze drie21,50

 

* Vanuit hygiënisch oogpunt en voor uw eigen veiligheid is het dragen van slippers verplicht.

 

Annuleringsvoorwaarden indien vooraf voldaan : 

Annulering of wijziging van de overeenkomst door de gast dient uitsluitend schriftelijk te geschieden en is mogelijk onder de volgende voorwaarden:

 • Bij een annulering of wijziging* van uitsluitend een entreevorm tot 24 uur voor het gereserveerde entreetijdstip is er door de gast geen vergoeding verschuldigd. Voor het eenmalig wijzigen brengen we geen kosten in rekening. Bij meermaals wijzigen brengen wij per wijziging € 5,95 administratie kosten in rekening. Bij annulering brengen wij € 5,95 administratiekosten in rekening alvorens het resterende bedrag terug te storten.
 • Bij een annulering van een entree zonder behandeling binnen 24 uur voor het gereserveerde entreetijdstip, is het totale bedrag 100% door de gast verschuldigd zonder uitzondering. Dit geldt ook voor reserveringen die geplaatst zijn binnen 24 uur. Verplaatsen naar een andere dag is niet mogelijk.
 • Bij annulering of verplaatsing van een massage en/of arrangement tot 48 uur voor het uiterlijke tijdstip van de gereserveerde tijdzone** (ochtend 16.00 uur of avond 21.15 uur) is er door de gast geen vergoeding verschuldigd. Bij annulering brengen wij € 5,95 administratie kosten in rekening alvorens het resterende bedrag terug te storten.
 • Bij annulering van een massage en/of een arrangement binnen 48 uur voor het uiterlijke tijdstip van de **gereserveerde tijdzone is het totale bedrag 100% door de gast verschuldigd zonder enkele uitzondering. Verplaatsing naar een andere dag is niet mogelijk.
 • Bij een no show, (de gast verschijnt niet op het besproken datum en tijdstip voor een entreevorm, behandeling of arrangement) is het totale bedrag 100% door de gast verschuldigd zonder enkele uitzondering. Verplaatsing naar een andere dag is niet mogelijk.

* Definitie van wijziging: Hieronder wordt verstaan elke vorm van aanpassing het zij omzetten van een reservering of verplaatsen m.u.v. wijzigen van tijdstip. Bij uitbreiding  (entree naar arrangement/extra massage/extra personen) brengen wij geen administratie- of wijzigingskosten in rekening.

 

**De tijdzone is de door u aangegeven aankomst- en vertrektijd(ochtend tot 16.00 uur/avond van 16.30 tot 21.15 uur of de gehele dag 10.00 tot 22.15 uur)

NB. De terugbetaling kunt u binnen 3 dagen na uw annulering verwachten.


Annuleringsvoorwaarden indien achteraf betalen :

Annulering of wijziging van de overeenkomst door de gast dient uitsluitend schriftelijk te geschieden en is mogelijk onder de volgende voorwaarden

 • Bij een annulering of wijziging* van uitsluitend een entreevorm tot 24 uur voor het gereserveerde entreetijdstip is er door de gast geen vergoeding verschuldigd. Voor het eenmalig wijzigen brengen we geen kosten in rekening. Bij meermaals wijzigen brengen wij per wijziging € 5,95 administratie kosten in rekening.
 • Bij een annulering van een entree zonder behandeling binnen 24 uur voor het gereserveerde entreetijdstip, is het totale bedrag 100% door de gast verschuldigd zonder uitzondering. Dit geldt ook voor reserveringen die geplaatst zijn binnen 24 uur. Verplaatsing is niet mogelijk. U ontvangt hiervoor een factuur.
 • Bij annulering of verplaatsing van een massage en/of arrangement tot 48 uur voor het uiterlijke tijdstip van de gereserveerde tijdzone** (ochtend 16.00 uur of avond 21.15 uur) is er door de gast geen vergoeding verschuldigd.
 • Bij annulering van een massage en/of een arrangement binnen 48 uur voor het uiterlijke tijdstip van de **gereserveerde tijdzone is het totale bedrag 100% door de gast verschuldigd zonder enkele uitzondering. Verplaatsing is niet mogelijk. U ontvangt hiervoor een factuur.
 • Bij een no show, (de gast verschijnt niet op het besproken datum en tijdstip voor een entreevorm, behandeling of arrangement) is het totale bedrag 100% door de gast verschuldigd zonder enkele uitzondering. Verplaatsing is niet mogelijk. U ontvangt hiervoor een factuur.

 

* Definitie van wijziging: Hieronder wordt verstaan elke vorm van aanpassing het zij omzetten van een reservering of verplaatsen m.u.v. wijzigen van tijdstip. Bij uitbreiding  (entree naar arrangement/extra massage/extra personen) brengen wij geen administratie- of wijzigingskosten in rekening.

 

**De tijdzone is de door u aangegeven aankomst- en vertrektijd(ochtend tot 16.00 uur/avond van 16.30 tot 21.15 uur of de gehele dag 10.00 tot 22.15 uur)

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00