Cadeaukaarten

Geef een wellnessdag cadeau!

Verras uw vriend(in), collega, moeder, broer, zus of vader met een cadeaukaart van Wellnessresort de Waterlelie: leuk om te krijgen én leuk om te geven. Bestel de cadeaukaart gemakkelijk en snel via onze webshop.

 

Over de Waterlelie cadeaukaart

  • Verkrijgbaar vanaf € 5,- tot € 150-.
  • Naar eigen wens te besteden en in meerdere keren te besteden.

Verzilveren van cadeaukaarten

Heeft u zelf een cadeaukaart gekregen en wilt u deze verzilveren? Reserveer uw bezoek online en lever de cadeaukaart bij aankomst in bij de receptie. U betaalt bij vertrek na uw bezoek: de cadeaukaart wordt verrekend.

Heeft u een cadeaukaart, entreevoucher of een giftcard van een externe partij?
Volg dan graag onderstaande stappen:

1. Volg eerst de instructies van de cadeaukaart of voucher (neem de code/bevestiging altijd mee digitaal/papier)

2. Reserveer daarna bij Wellnessresort de Waterlelie via de RESERVEER DIRECT button bovenaan in het menu. Let op: u ontvangt een standaard bevestiging.

3. Bij uw bezoek levert u bij het inchecken de (verzilverde) vouchercode/cadeau- of entreevoucher in zodat wij dit in mindering kunnen brengen op het totaalbedrag.

NB. Stap 1 is in geval van externe partijen zoals Bongo, Gift 4 you, etc… essentieel. Als deze niet is gedaan kunnen wij helaas het bedrag niet in mindering brengen op uw nota.

 

Zakelijk cadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau voor uw medewerkers, collega’s of klanten voor kerst, een afscheid, een bedankje of voor een jubileum? Denk dan eens aan de Waterlelie cadeaukaart en geef een complete dag ontspanning cadeau. Heeft u interesse of vragen? Neem dan contact met ons op via info@waterlelie.nl.

0 Winkelwagen Totaal  0,00