Salon Only

Ook zonder saunabezoek (salon only) is het mogelijk te genieten van een beautybehandeling of massage. Alle behandelingen kunt u reserveren via deze knop.

Behandelingen worden vanaf 11 uur ingepland.

U geeft bij de reservering aan in welk tijdsblok u wilt komen, welke behandeling(en) u graag wilt en wat uw voorkeur tijd is. De receptie neemt dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en de reservering vast te leggen. U kunt tot 0.00 uur op de dag van te voren uw online reservering plaatsen.

Bekijk ook onze actiepagina voor beauty- of massageacties.

Wij zijn open dus boost uw immuunsysteem!

De faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca*. Wél bieden wij u tijdens uw bezoek een hapje & drankje  “To Go” aan om buiten te nuttigen.
Het restaurant is op dit moment te gebruiken als rust- & loungeruimte.

Gun uzelf juist in deze tijd een beauty- of massage behandeling en reserveer deze tegelijk met uw entree online en ontvang 10% korting!

Tip: Geef een massage cadeau (ook zonder saunabezoek) aan iemand die wel wat ontspanning kan gebruiken. Koop hier de cadeaukaart.

De sauna sluit van zondag t/m donderdag om 22.00 uur, u checkt uiterlijk om 21.45 uur uit.  Op vrijdag en zaterdag sluiten we om 22.30 uur, u checkt uiterlijk om 22.15 uur uit. Voor de komende 2 weken zijn wij op maandag en dinsdag tot 17.00 uur geopend (op 23, 24 en 30 november en 1 december).

U kunt dezelfde gastvrijheid verwachten die u van ons gewend bent. Samen zorgen we voor een ontspannen Waterlelie dag. Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

*Eigen consumpties zijn niet toegestaan in ons bedrijf.

0 Winkelwagen Totaal  0,00