Salon Only

Ook zonder saunabezoek (salon only) is het mogelijk te genieten van een bodybehandeling of massage. Alle behandelingen kunt u reserveren via deze knop.

Behandelingen worden vanaf 11 uur ingepland.

U geeft bij de reservering aan in welk tijdsblok u wilt komen, welke behandeling(en) u graag wilt en wat uw voorkeur tijd is. De receptie neemt dan z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken en de reservering vast te leggen. U kunt tot 0.00 uur op de dag van te voren uw online reservering plaatsen.

Bekijk ook onze actiepagina voor beauty- of massageacties.

Nieuw! Massagekaart

Houdt u ook van een heerlijk ontspannen massage tijdens uw bezoek aan de Waterlelie? Dan hebben wij goed nieuws! We hebben de massagekaart geïntroduceerd waarbij u 8 massages krijgt voor de prijs van 7.
Zo krijgt u met elke massagekaart één massage gratis. De massagekaart is 1 jaar geldig en niet persoonsgebonden. Zo kunt u er samen met uw partner of een vriendin optimaal gebruik van maken. U kunt de kaart aanschaffen bij de receptie.

Massagekaart 55 min €441,- i.p.v. €504,-

Massagekaart 80 min €581,- i.p.v. €664,-

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want de actie wordt verlengd.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00