Salon Only

Ook zonder saunabezoek (salon only) is het mogelijk te genieten van een bodybehandeling of massage. Alle behandelingen kunt u reserveren via deze knop.

U geeft bij de reservering aan welke behandeling(en) u graag wilt en vervolgens in de laatste stap welke begin en eindtijd uw voorkeur heeft. De receptie neemt dan z.s.m. contact met u op of uw reservering lukt op de door u gekozen datum en tijdstip en stuurt u dan via de e-mail de definitieve bevestiging.
U kunt de dag van te voren tot 21.00 uur uw online reservering plaatsen. Na dit tijdstip kunt u via de e-mail informeren naar de mogelijkheden voor de volgende dag.

Behandelingen worden vanaf 11 uur ingepland.

Bekijk ook onze actiepagina voor massageacties.

Geen testbewijs nodig voor de sauna

Naar aanleiding van de persconferentie op 14 september 2021 is bekend geworden dat er, ook na 25 september, géén coronatoegangsbewijs nodig is voor een bezoek aan sauna- en wellnessbedrijven. Dit is op 15 september bevestigd door het Ministerie van Economische Zaken aan de VNSWB (Vereniging Nederlandse Sauna en Wellnessbedrijven).

Een saunabezoek staat in het teken van rust en ontspanning, in een veilige omgeving. Dé plek waar je geen drukte wilt ervaren. Daarom laten wij óók na 25 september minder gasten toe, waardoor jij nóg meer rust en ruimte hebt om te ontspannen.

0 Winkelwagen Totaal  0,00