1 en 2 december spectaculair opgiet evenement

ZEVENHUIZEN – 1 en 2 december organiseert Wellnessresort de Waterlelie een spectaculair opgiet evenement. We vieren hiermee de officiële opening van de nieuwe opgietsauna.

We pakken groots uit omdat er de afgelopen zomer hard is gewerkt om de tuin een facelift te geven. Naast de grote Kelo opgietsauna zijn er twee nieuwe hout gestookte Finse Kota sauna’s gerealiseerd en een prachtig koelplein. Op het nieuwe koelplein klatert een grote waterval waar u heerlijk kunnen afkoelen na een bezoek aan de sauna’s.

Traditionele opgieting

We hopen zaterdag en zondag alle opgietliefhebbers blij te maken met hele verschillende opgietingen. Bent u liefhebber van een klassieke opgieting door één van onze vaste opgietmeesters? Kom dan zondag 2 december; we organiseren tien feestelijke opgietingen. Alle opgietingen hebben hun eigen bijzondere thema van ‘warme stilte’ tot ‘Italian moment’. De eerste opgieting start om 12.00 uur. U kunt daarna ieder uur deelnemen aan een opgieting. De laatste opgieting is om 21.00 uur met het thema ‘sing a long song’.

Ludieke opgieting

Wilt u juist een hele andere opgietervaring meemaken? Dan is ons opgietprogramma van 1 december een echte traktatie. Zaterdag 1 december komen verschillende bekende externe Aufgussmeesters bijzondere opgietingen verzorgen. De allereerste opgieting in de Kelo sauna wordt om 14.00 uur gegeven door Jeroen van Helden en Peter ten Hoor. Ze kruipen in de rol van het bekende klunzige duo Buurman en Buurman en openen de sauna op ludieke wijze. Jeroen en Peter zijn saunameesters van Het Friese Woud in Boijl. U kunt hun ludieke act nu éénmalig bij de Waterlelie bewonderen.

Opgietervaring die alle zintuigen prikkelt

Hans Barendse neemt om 15.30 uur het stokje over en verzorgt een unieke showopgieting. U kunt een totaal andere opgietervaring verwachten die alle zintuigen prikkelt. Muziek en licht zijn een opvallende aanvulling tijdens de showopgietingen. Hans is een hele ervaren opgietmeester, hij heeft meerdere landelijke- en zelfs een wereldkampioenschap Aufguss gewonnen als onderdeel van een team. Hij verzorgt om 19.00 uur een tweede bijzondere showopgieting geïnspireerd door Vincent van Gogh.

Escaperoom opgieting

De afsluitende opgieting genaamd ‘Escape Room’van die dag start om 20.00 uur. Elmie Rijkers en Wil Vandendijk hebben een showopgieting bedacht waarbij u uw ogen uitkijkt. Tijdens de vijftien minuten durende opgieting wordt u uitgedaagd om door middel van opdrachten met water zien te ontsnappen uit de nieuwe Kelo sauna. Elmie en Wil zijn zaterdag zowel single als samen te zien. Naast de showopgieting geven ze individueel modern klassieke opgietingen om 16.30 uur en 17.30 uur.

Reserveren

Reserveren voor het opgietweekend is wel aan te raden. Bent u enthousiast geworden over dit feestelijke weekend? Reserveer dan direct.

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00