Hotel Spoorzicht & SPA

Combineer uw bezoek aan Wellnessresort de Waterlelie met een verblijf in ons hotel in het Noord-Groningse Loppersum; Hotel Spoorzicht & SPA. U verblijft, dineert en ontspant in een sfeer van weleer. Het authentieke hotelpand uit 1887 was vroeger ‘Logement & Koffiehuys Spoorzicht’. Het pand waar de prachtige SPA in is gevestigd, was vroeger het Raadhuis van Loppersum. Loppersum is circa 40 minuten rijden vanaf Zevenhuizen.

Een of meerdere overnachtingen zijn uitsluitend mogelijk in combinatie met een sauna entree en behandeling. Als gast van de Waterlelie ontvangt u 10% korting op de kamerprijs.

Prijzen hotelkamers inclusief 10% korting*

  • Standaard Double Residence                   van € 70,00         voor € 63,00
  • Royal Double Residence                            van € 76,00         voor € 68,40
  • Twin luxe (douche)                                     van € 84,00         voor € 75,60
  • Twin Superior (bad)                                   van € 84,00         voor € 75,60

*Prijzen zijn exclusief ontbijt en gelden per hotelkamer, o.b.v. 2 personen per kamer

SPA Sleepover Deluxe Arrangement
Voor de echte saunaliefhebbers hebben we het SPA Sleepover Deluxe Arrangement samengesteld. U geniet dan van een wellnessdag in de verrassend luxe SPA Loppersum en Wellnessresort de Waterlelie, inclusief overnachtingen en ontbijt.

Ontdek faciliteiten Hotel Spoorzicht & SPA

10-badenkaart actie: nu €199 i.p.v. €242 + 2x avondentree cadeau

Profiteer t/m 30 juni 2019 van onze Badenkaart actie en ontvang 2x extra avondentree cadeau t.w.v. €44,-. De badenkaart is 1 jaar geldig op alle dagen van de week, ook tijdens feestdagen waarop de meeste acties zijn uitgesloten. Als badenkaarthouder heeft u daarnaast nog meer voordeel: u krijgt 15% korting op een behandeling!

Dus 12x genieten bij de Waterlelie én korting: u betaalt slechts €16,58 per bezoek i.p.v. €32,00. De Badenkaart is verkrijgbaar bij onze receptie en gemakkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

0 Winkelwagen Totaal  0,00