Hotel Spoorzicht & SPA

Combineer uw bezoek aan Wellnessresort de Waterlelie met een verblijf in ons hotel in het Noord-Groningse Loppersum; Hotel Spoorzicht & SPA. U verblijft, dineert en ontspant in een sfeer van weleer. Het authentieke hotelpand uit 1887 was vroeger ‘Logement & Koffiehuys Spoorzicht’. Het pand waar de prachtige SPA in is gevestigd, was vroeger het Raadhuis van Loppersum. Loppersum is circa 40 minuten rijden vanaf Zevenhuizen.

Eén of meerdere overnachtingen zijn uitsluitend mogelijk in combinatie met een sauna entree en behandeling. Als gast van de Waterlelie ontvangt u 10% korting op de kamerprijs.

Prijzen hotelkamers inclusief 10% korting*

  • Standaard Double Residence                   van € 72,00         voor € 64,80
  • Royal Double Residence                            van € 78,00         voor € 70,20
  • Twin luxe (douche)                                     van € 86,00         voor € 77,40
  • Twin Superior (bad)                                  van € 86,00         voor € 77,40

*Prijzen zijn exclusief ontbijt en gelden per hotelkamer, o.b.v. 2 personen per kamer

SPA Sleepover Deluxe Arrangement
Voor de echte saunaliefhebbers hebben we het SPA Sleepover Deluxe Arrangement samengesteld. U geniet dan van een wellnessdag in de verrassend luxe SPA Loppersum en Wellnessresort de Waterlelie, inclusief overnachtingen en ontbijt. De SPA is tijdelijk gesloten i.v.m. een upgrade t/m 15 oktober 2019. 

Ontdek faciliteiten Hotel Spoorzicht & SPA

Vanaf 1 juli weer open!

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten. Zoals het nu lijkt mogen wij 1 juli 2020 onze deuren weer openen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal rond 16 juni weer mogelijk zijn.

Wij hopen u snel weer welkom te heten voor een ontspannende dag bij de Waterlelie. Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00