Opgietingen

Waterlelie opgietingen nieuwe stijl

Een opgieting in de Kelo, destijds speciaal voor dit doel gebouwd, is een exclusieve ervaring waar we u optimaal, comfortabel en veilig van willen laten genieten. Om dit tot stand te brengen hebben we o.a. een luchtcirculatiesysteem aangelegd, voorzien we, met een regelmaat de kachel van nieuwe stenen en is de cabine uitgerust met een vernieuwd geluid-en lichtsysteem om een totaalbeleving te bieden. Door een maximum aan deelnemers te hanteren bieden we u alle ruimte zowel tijdens de opgieting als buiten bij het uitgebreide koelplein.

Elke beleving is uniek!

Alle saunameisters hebben bij ons een training gevolgd om de kwaliteit en de stijl te waarborgen die past bij de Waterlelie. Verder heeft de opgieter de vrijheid om een eigen ‘sausje’ over de kachel te gooien. Met andere woorden een eigen invulling te geven binnen de kaders, met geuren passend bij het moment en met of zonder inzet van licht & geluid. Daarnaast varieert de saunameister in het verfrissende drankje of fruitsnack nadien. We zijn trots op ons gepassioneerde team!

We vragen een bijdrage van €2,50 voor de opgieting van 15 min. en €3,50 voor de opgieting van 25 minuten. U reserveert de opgieting bij in-check en ontvangt een muntje hiervoor.

De opgietingen zijn dagelijks om:

12.00 uur     15 minuten
14.00 uur    25 minuten, inclusief pauze
17.30 uur     15 minuten
20.00 uur    25 minuten, inclusief pauze

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00