Medewerker huishoudelijke dienst


Heb jij interesse in een afwisselende baan in een heel gezellig schoonmaakteam? Ben je nauwkeurig en steek je graag de handen uit de mouwen? Ben je daarnaast ook nog een een ochtendmens? dan zijn wij per direct op zoek naar jou!

Functie omschrijving
Voor en achter de schermen werken we hard om onze gasten een ontspannende saunadag te bezorgen. Ons schoonmaakteam zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes schoon is, voordat de eerste gasten er zijn.

Ter ondersteuning van dit team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor 14 uur per week. De werkzaamheden vinden met name in het weekend plaats, en de overige uren zullen worden verdeeld over de week.

Wie zoeken wij?
Voor jou is het vanzelfsprekend om zorgvuldig schoon te maken. Schoon is ook echt schoon als jij bent geweest. Je bent stressbestending en je kunt goed werken onder tijdsdruk. Je werkt graag samen in een team en je bent beschikbaar tussen 6.30 uur en 10.00 uur.

Jouw profiel

  • Je weet van aanpakken
  • Je bent beschikbaar in de ochtenden van 6.30 uur en 10.00 uur
  • Je bent een ervaren schoonmaker/ schoonmaakster
  • Je bent met name in de weekenden beschikbaar
  • Je kunt goed werken onder lichte tijdsdruk
  • Woonachtig in de regio Zevenhuizen/Groningen

 

Wat bieden wij?
Je gaat werken in het luxueuze Wellnessresort de Waterlelie, in een gezellig, betrokken en hardwerkend team. Meer uren zijn in overleg mogelijk.

Wij bieden een marktconform salaris en ontspannende secundaire arbeidsvoorwaarden! Jij en je partner mogen gratis gebruik maken van de sauna en je krijgt korting op massages.

 

Enthousiast geworden?
Solliciteer snel: je motivatie en CV mogen t.a.v.: mevr. E. Hut naar werk@waterlelie.nl

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00