Waarom is gezichtsverzorging zo belangrijk?

Waarom is het belangrijk om dagelijks onze huid te verzorgen…of we nu wel of niet make-up dragen? De huid scheidt dagelijks talg af. Dat is bedoeld om de huid soepel te houden en werkt als een beschermlaag voor uw huid. Maar deze laag raakt gedurende de dag vervuild. Mede door make-up, maar ook door fijnstof en pollen die in de lucht hangen. Door twee keer per dag de huid te reinigen (’s morgens en ’s avonds) met een reinigingsmilk en daarna een lotion zorgt u ervoor dat de huid weer op en top schoon is. Hierdoor kan de huid beter ademen, ziet er frisser uit en neemt de dag/nacht verzorging beter op. Zo heeft u meer profijt van uw verzorgingsproducten!

Gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidtype en conditie

Op nu precies te weten wat voor je huidtype u heeft en wat voor producten het beste bij uw huid passen, adviseren wij u het Fundamenteel menu van ons aanbod gezichtsbehandelingen aan. Hierbij kijken wij naar uw huid, naar de conditie en de behoeftes. Uw huid wordt uitgebreid gereinigd en gescrubd. Daarna voeden wij de huid met een verzorgend masker. Tijdens het inwerken van het masker geniet u van een ontspannende nek/schouder massage. Als finishing touch sluiten we af met een oog- en dagcrème. De producten waarmee we werken zijn afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

En wist u dat u na de behandeling gerust weer de sauna in kunt? Dit doet niets te kort aan de werking of het effect van de behandeling. Mits u even een kwartiertje rust neemt om de werkstoffen voldoende te laten intrekken.

0 Winkelwagen Totaal  0,00