Waarom is gezichtsverzorging zo belangrijk?

Waarom is het belangrijk om dagelijks onze huid te verzorgen…of we nu wel of niet make-up dragen? De huid scheidt dagelijks talg af. Dat is bedoeld om de huid soepel te houden en werkt als een beschermlaag voor uw huid. Maar deze laag raakt gedurende de dag vervuild. Mede door make-up, maar ook door fijnstof en pollen die in de lucht hangen. Door twee keer per dag de huid te reinigen (’s morgens en ’s avonds) met een reinigingsmilk en daarna een lotion zorgt u ervoor dat de huid weer op en top schoon is. Hierdoor kan de huid beter ademen, ziet er frisser uit en neemt de dag/nacht verzorging beter op. Zo heeft u meer profijt van uw verzorgingsproducten!

Gezichtsbehandeling afgestemd op uw huidtype en conditie

Op nu precies te weten wat voor je huidtype u heeft en wat voor producten het beste bij uw huid passen, adviseren wij u het Fundamenteel menu van ons aanbod gezichtsbehandelingen aan. Hierbij kijken wij naar uw huid, naar de conditie en de behoeftes. Uw huid wordt uitgebreid gereinigd en gescrubd. Daarna voeden wij de huid met een verzorgend masker. Tijdens het inwerken van het masker geniet u van een ontspannende nek/schouder massage. Als finishing touch sluiten we af met een oog- en dagcrème. De producten waarmee we werken zijn afgestemd op uw huidtype en huidconditie.

En wist u dat u na de behandeling gerust weer de sauna in kunt? Dit doet niets te kort aan de werking of het effect van de behandeling. Mits u even een kwartiertje rust neemt om de werkstoffen voldoende te laten intrekken.

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00