Waarom de Zoutsteen sauna zo goed voor je is

Achterin het saunaplein vindt u onze unieke Zoutsteensauna. De prachtig verlichte zoutstenen waarmee de wand is bekleed komen uit de Himalaya en zijn miljoenen jaren oud. Door de stenen te verwarmen wordt een diversiteit aan natuurlijke mineralen afgegeven. Dit effect heeft een medicinale werking. Het hoge zoutgehalte zorgt namelijk voor een positief reinigend effect op luchtwegen en huid. Daarnaast heeft het een revitaliserende werking. Met een bezoek aan de Zoutsteensauna waant u zich een dagje aan zee.

Wat maakt Himalayazout zo bijzonder?

Himalayazout is afkomstig uit de opgedroogde delen van de oerzee uit de zuidwestelijke Himalaya. Het staat van oudsher bekend als bijzonder kostbaar en geneeskrachtig en bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen.
De effecten van Himalayazout op het lichaam zijn dat het afweersysteem wordt versterkt, het fysiologisch evenwicht (homeostase) bevordert, de stofwisseling stimuleert, het lichaam zuivert en ontslakt en het vitaliseert en harmoniseert. Tevens vermindert het de behoefte aan overmatig zoete, zoute en vette voeding evenals de hang naar tabak, alcohol en koffie.

Deze sauna is een absolute toevoeging aan uw dagje wellness!

0 Winkelwagen Totaal  0,00