Nieuwe, pure en unieke saunabeleving bij Wellnessresort de Waterlelie

Gasten van Wellnessresort de Waterlelie kunnen vanaf heden van een nieuwe, pure saunabeleving genieten. De geheel vernieuwde houtgestookte sauna biedt de saunaliefhebber nog meer warmtesensatie, kleurbeleving én een prachtig uitzicht op de tuin en is hiermee een ware prikkeling voor de zintuigen.

Een met de natuur

De houtgestookte sauna (traditionele Finse sauna) is een zeer royale sauna geworden doordat het voormalig Turkse stoombad erbij getrokken is. Door ramen aan de sauna toe te voegen, ervaart u nog meer ruimte en rust. De natuurlijke aankleding, de knapperende open haard, geuren van hout en hars en het uitzicht op de tuin geven het gevoel een te zijn met de natuur.

Afkoeling na een saunagang is erg belangrijk. Na de houtgestookte sauna is het dan ook heerlijk afkoelen op een van de bankjes van het portaal, door een rondje te lopen in de riante tuin of onder de waterval om de hoek van de sauna.

Kleurbeleving

Nieuw zijn ook de verschillende kleuren die de sauna verlichten. Deze kleuren wisselen regelmatig en bekend is dat kleuren effect hebben op lichaam en geest.

“Als de sauna voor Groningen, Friesland en Drenthe bieden we onze gasten graag kwaliteit, sfeer en beleving. De nieuwe sauna is een waardevolle aanvulling voor een ontspannen wellnessdag. We zijn hier dan ook erg blij mee,” aldus managing director Nikki Bouman – de Vries.

Over Wellnessresort de Waterlelie

Wellnessresort de Waterlelie is hét luxueuze wellnessresort in Zevenhuizen en ligt net buiten de drukke stad. Het is met recht trots op de negen verschillende sauna’s, een culinair toprestaurant met uitstekende koks, een kwalitatief hoogstaande massage- en beautyafdeling met ervaren behandelaars. De riante tuin, voorzien van een groot modern en duurzaam twee temperaturenzwembad, biedt de Waterlelie het gehele jaar talrijke mogelijkheden om te ontspannen en te genieten. Kortom, waar echte rust en puur genieten centraal staan met persoonlijke aandacht en oog voor details.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want de actie wordt verlengd.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00