Geen camera’s bij Wellnessresort de Waterlelie

De afgelopen dagen zijn er verschillende berichten in de media verschenen over naaktbeelden van gasten van enkele saunabedrijven. Bij Wellnessresort de Waterlelie hangen geen camera’s in ruimtes waar gasten ongekleed zijn, ook in het verleden niet.

Verder is het gebruik van een mobiele telefoon uitsluitend bij de receptie toegestaan. Op overige plaatsen binnen de Waterlelie is het meenemen van een mobiele telefoon of andere elektronische apparatuur niet toegestaan. Deze dient men op te bergen in de kluisjes en onze medewerkers zien hier ook streng op toe. Wij vragen onze gasten hun eigen privacy en die van anderen te respecteren.

Wij nemen de privacy van onze gasten erg serieus. Om u als gast gerust te kunnen stellen dat er geen camera’s hangen in de Waterlelie worden wij periodiek gescreend door het onafhankelijk onderzoeksbureau Spandaw Consultancy Group Screening. Op 15 maart 2018 heeft de laatste screening plaatsgevonden. Naar aanleiding van deze screening hebben wij onderstaand certificaat ontvangen. Dit betekent dat er geen camera’s hangen in ruimtes waar gasten ongekleed zijn die dan wel door ons zijn geplaatst dan wel door derden.

0 Winkelwagen Totaal  0,00