Wellnessresort de Waterlelie bestaat 30 jaar!

ZEVENHUIZEN – Wellnessresort de Waterlelie bestaat 14 april 2019 precies 30 jaar. Wat is begonnen als een kleinschalige sauna is uitgegroeid tot een Wellness walhalla. Maar ondanks deze groei draait het bij de Waterlelie nog steeds om gastvrijheid en persoonlijke aandacht.

Wellnessresort de Waterlelie bestaat 30 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden’, vertelt Nikki Bouman, samen met Cees de Vries de eigenaar van de Waterlelie. ‘De hele maand april kunnen onze gasten feestelijke acties en verrassingen verwachten en voor ons topteam organiseren we een groot feest.’ Vanwege dat grote personeelsfeest is de Waterlelie op zondag 14 april geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Gasten kunnen die dag gebruik maken van een speciale actie waarbij ze 50% korting krijgen op de entree en getrakteerd worden op een gratis gebakje.

Feestelijke opgieting

Onze opgietmeester Jellle Zwiers is op 14 april precies 30 jaar in dienst bij de Waterlelie. Hij zwaait letterlijk en figuurlijk af tijdens een bijzondere opgieting op zondag 14 april om 14.30 uur. Naast de afscheidsopgieting van Jelle wordt er om 11.30 uur een tweede feestelijke opgieting georganiseerd.

0 Winkelwagen Totaal  0,00