5 November Opgietdag

5 November 2022 hebben wij een opgietdag.

Onze opgieters laten graag hun passie en techniek zijn tijdens deze dag.

Voor de mensen die niet helemaal begrijpen wat een opgieting eigenlijk is, een klein stukje informatie :

Het saunaritueel ‘opgieting’ is al jaren een begrip in de sauna- en wellnesswereld. Het ritueel waarbij het wapperen van een handdoek en het ‘overdreven’ zweten centraal staat.

Opgieting
Een opgieting is een heerlijk saunaritueel.

Transpiratie
Het transpiratie-proces van ons lichaam wordt tijdens dit ritueel in korte tijd versneld en ons lichaam wordt extra bevorderd om afvalstoffen snel af te voeren. Het lichaam wordt als het ware in een kort tijdsbestek van binnenuit gereinigd. Bovendien stimuleert de hoge temperatuur de aanmaak van antistoffen in het lichaam waardoor de kans op een verkoudheid of griep verkleind wordt.

Een opgieting in de Kelo, destijds speciaal voor dit doel gebouwd, is een exclusieve ervaring waar we u optimaal, comfortabel en veilig van willen laten genieten. Om dit tot stand te brengen hebben we o.a. een luchtcirculatiesysteem aangelegd, voorzien we, met een regelmaat de kachel van nieuwe stenen en is de cabine uitgerust met een vernieuwd geluid-en lichtsysteem om een totaalbeleving te bieden. Door een maximum aan deelnemers te hanteren bieden we u alle ruimte zowel tijdens de opgieting als buiten bij het uitgebreide koelplein.

Elke beleving is uniek!

Alle saunameisters hebben bij ons een training gevolgd om de kwaliteit en de stijl te waarborgen die past bij de Waterlelie. Verder heeft de opgieter de vrijheid om een eigen ‘sausje’ over de kachel te gooien. Met andere woorden een eigen invulling te geven binnen de kaders, met geuren passend bij het moment en met of zonder inzet van licht & geluid. Daarnaast varieert de saunameister in het verfrissende drankje of fruitsnack nadien. We zijn trots op ons gepassioneerde team!

 

5 NOVEMBER Opgietdag tijdschema

0 Winkelwagen Totaal  0,00