Shiatsu massage

Deze massage geeft het lichaam een boost door druktechnieken met de duimen, handpalmen en vingers. Het helpt bij stress, vermoeidheid en brengt de hormoonhuishouding in balans.

Bij de Shiatsu massage worden de duimen, handpalmen en vingers gebruikt om druk uit te oefenen op bepaalde plaatsen op het lichaam. Blokkades in de energiebanen worden verminderd en zorgt voor een betere energiedoorstroming. Shiatsu massage stimuleert het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam. Ook helpt het bij het in stand houden van een gezond evenwicht tussen lichaam en geest.

De Shiatsu massage heeft een gunstige invloed op onder andere rugpijn, migraine, stress gerelateerde klachten, chronische vermoeidheid, zenuwstelsel en de hormoonhuishouding, spit, RSI, reumatische klachten en fibromyalgie.

Vanaf 1 juli weer open!

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten. Zoals het nu lijkt mogen wij 1 juli 2020 onze deuren weer openen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal rond 16 juni weer mogelijk zijn.

Wij hopen u snel weer welkom te heten voor een ontspannende dag bij de Waterlelie. Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00