Balinese massage

Het eiland Bali staat bekend om zijn eeuwenoude SPA-cultuur. SPA betekent “Sanitas Per Aquas” wat gezondheid door water betekent. Bij het zien van idyllische plaatjes van rijstvelden op Bali staan we meestal niet stil bij de vermoeide en vaak pijnlijke spieren die het gevolg zijn van een hele dag werken. Gelukkig heeft de Balinees een natuurlijke aanleg voor masseren en het is dan ook niet verwonderlijk dat in de loop van de eeuwen een massage is ontwikkeld die van generatie op generatie is doorgegeven en die tot op de dag van vandaag nog wordt toegepast om die vermoeidheid uit de benen te krijgen.

Bij deze wellness variant van de Balinese massage worden afvalstoffen uit de spieren verwijderd waardoor u weer een energiek gevoel krijgt. Door acupressuur en het opheffen van blokkades in de energiebanen wordt de balans tussen lichaam en geest, tussen yin en yang hersteld.

Een Balinese massage maakt gebruik van een combinatie van zachte druk, acupressuur en aromatherapie om de stroom van bloed, zuurstof en energie rond het lichaam te stimuleren.

Tijdens deze 55 minuten durende Balinese massage wordt met een verwarmende kruidenolie eerst de achterzijde van uw lichaam gemasseerd en daarna de voorzijde. De massage wordt afgesloten met een korte hoofdmassage. Er wordt gebruik gemaakt van diverse traditionele technieken, waaronder de huid rollen, kneden en strelen, acupressuur en reflexologie. Na de massage zult u zich diep ontspannen en energiek voelen.

Aangepaste openingstijden t/m 17 december
In verband met de coronamaatregelen hebben wij gewijzigde openingstijden.
U bent van harte welkom voor een gehele dag entree van 9.30 tot 17.00 uur voor €27,50 p.p.
0 Winkelwagen Totaal  0,00