Oriental Hamam Experience – 50 min.

Het badritueel begint met de achterzijde van uw lichaam. U wordt overgoten met warm water, hierna volgt het scrubben van uw lichaam. Vervolgens wordt uw lichaam ingezeept met olijfzeep: met behulp van een traditionele zeepzak wordt u bedekt met een schuimlaag, en volgt een ontspannende massage. U wordt afgespoeld met aangenaam warm water. Daarna herhaalt het ritueel zich aan de voorzijde van uw lichaam.

Onze Hamam van 50 minuten gaat nog een stapje verder met een hoofdhuidmassage met verfrissend limoenwater, en het wassen van uw haar met een rijke olijfshampoo.

Na afloop kunt u onder het genot van een kopje Turkse Thee in ons restaurant nog even nagenieten.

Bij buitentemperaturen boven 30 graden bieden wij geen Hamam aan.

Ook bij zwangerschap raden wij de Hamam af.

Heerlijke schuimmassage

Vervolgens wordt uw lichaam ingezeept met olijfoliezeep en wordt uw lichaam met behulp van een traditionele zeepzak bedekt met een dikke schuimlaag. Eenmaal bedekt met deze schuimlaag kunt u zich overgeven aan de heerlijke schuimmassage die volgt.

Warm waterritueel

De Oriental Hamam Experience eindigt met een fijne hoofdhuidmassage, het wassen van uw haren met olijfolieshampoo en een warm waterritueel waarmee uw lichaam wordt afgespoeld. Na afloop bent u totaal ontspannen, voelt uw huid zijdezacht aan en kunt u onder het genot van een kopje Turkse Thee nog even nagenieten.

NB:
Goed om te weten: wij raden de Hamam af tijdens de zwangerschap omdat dit teveel druk met zich mee kan brengen. Ga in plaats daarvan voor een ontspannende zwangerschapsmassage.

Bij zeer warm weer (meer dan 25 graden) wordt deze behandeling minimaal aangeboden.  Bij temperaturen van 29 graden of hoger wordt deze behandeling minimaal aangeboden en uitsluitend uitgevoerd voor 13.00u of na 17.00u.  Bij temperaturen van 32 graden of hoger kunnen wij deze behandeling helaas niet aanbieden.

0 Winkelwagen Totaal  0,00