Oriental Hamam Experience – 50 min.

De Oriental Hamam Experience is een ware sensatie waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Geniet van het warme water, de geuren en aanrakingen en ontspan van top tot teen.

Beleef de Oriental Hamam Experience

De Oriental Hamam Experience vindt plaats in de Oriëntaalse 1001 Pracht-wereld van Wellnessresort de Waterlelie; een saunawereld in oosterse stijl. In onze Hamam ruimte neemt u plaats op een van de verwarmde marmeren platen, waarna het badritueel begint met het scrubben van de voor- en achterzijde van uw lichaam. Dit gebeurt met een speciale scrubhandschoen van zijde.

Heerlijke schuimmassage

Vervolgens wordt uw lichaam ingezeept met olijfoliezeep en wordt uw lichaam met behulp van een traditionele zeepzak bedekt met een dikke schuimlaag. Eenmaal bedekt met deze schuimlaag kunt u zich overgeven aan de heerlijke schuimmassage die volgt.

Warm waterritueel

De Oriental Hamam Experience eindigt met een fijne hoofdhuidmassage, het wassen van uw haren met olijfolieshampoo en een warm waterritueel waarmee uw lichaam wordt afgespoeld. Na afloop bent u totaal ontspannen, voelt uw huid zijdezacht aan en kunt u onder het genot van een kopje Turkse Thee nog even nagenieten.

Goed om te weten: wij raden de Hamam af tijdens de zwangerschap omdat dit teveel druk met zich mee kan brengen. Ga in plaats daarvan voor een ontspannende zwangerschapsmassage.
Boven 30 graden kunnen wij helaas geen Hamam aanbieden i.v.m. de warmte.

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00