Hamam – 40 min.

Een lichaamsbehandeling in onze Hamam is een ontspannen combinatie van Oosters scrubben en daarna een massage. Goed voor uw huid, uw bloedsomloop en uw spieren!

Geniet van de rituelen

De Hamam begint met het scrubritueel, waarbij alle dode huidcellen worden verwijderd met een zijden handschoen (kese). Na een afspoeling met warm water volgt het ritueel met de Torba (katoenen zak) en wordt u van top tot teen ingezeept met olijfoliezeep. Het schuim ontstaat door op traditionele wijze met de Torba te zwaaien. Als uw hele lichaam bedekt is met schuim volgt een heerlijke massage. Na deze schuimmassage eindigt het ritueel met een afspoeling met (warm) water.

Zijdezachte huid

Na afloop voelt uw huid zijdezacht aan, bent u heerlijk ontspannen en kunt u  nog even nagenieten. De behandeling kan individueel of met z’n tweeën worden ondergaan en vindt plaats met maximaal 2 personen in de Hamam van Duizend-en-één-Pracht.

 

NB:
Goed om te weten: wij raden de Hamam af tijdens de zwangerschap omdat dit teveel druk met zich mee kan brengen. Ga in plaats daarvan voor een ontspannende zwangerschapsmassage.

Bij zeer warm weer (meer dan 25 graden) wordt deze behandeling minimaal aangeboden.  Bij temperaturen van 29 graden of hoger wordt deze behandeling minimaal aangeboden en uitsluitend uitgevoerd voor 13.00u of na 17.00u.  Bij temperaturen van 32 graden of hoger kunnen wij deze behandeling helaas niet aanbieden.

0 Winkelwagen Totaal  0,00