Restaurant

Ook culinair ontbreekt het u aan niets. Geniet tijdens uw saunabezoek in ons sfeervolle, nieuwe restaurant van een lekker drankje, een goed verzorgde lunch, borrelhapje en/of diner. Onze chef en zijn team stellen alle gerechten met zorg samen. Zij blijven u graag verrassen, daarom kunt een aantal keer per jaar genieten van gerechten van een vernieuwde menukaart.

Bij mooi weer kunt u in het zonnetje lunchen en dineren op ons terras of in de riante tuin. De collega’s van de bediening serveren ook op de verschillende ligbedden in de tuin. 

Allergie en toch genieten van lekker eten tijdens uw saunabezoek
Bent u allergisch en kunt u daardoor niet alles eten? Dan verzoeken wij u om tijdig contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Wij denken graag met u mee.

U kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen zorgen voor nieuwe uitdagingen. Maar wij gaan deze graag aan verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Momenteel houdt dit in dat wij alleen Blok 1 en Blok 2 aanbieden zodat u nóg meer ruimte heeft en we u de vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. Blok 3 is daarom niet beschikbaar zolang de tijdelijke maatregelen gelden.
Daarnaast creëren wij meer horecaruimte zodat u nog steeds van uw hapje en drankje kunt genieten. De bar sluit om 21.45 uur en de openingstijden voor het weekend zijn gelijkgetrokken met de rest van de dagen. I.v.m. de aangepaste sluitingstijd checkt u uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00