Restaurant

Ook culinair ontbreekt het u aan niets. Geniet tijdens uw saunabezoek in ons sfeervolle, nieuwe restaurant van een lekker drankje, een goed verzorgde lunch, borrelhapje en/of diner. Onze chef en zijn team stellen alle gerechten met zorg samen. Zij blijven u graag verrassen, daarom kunt een aantal keer per jaar genieten van gerechten van een vernieuwde Menukaart (tot 16 maart 2020). Vanaf dinsdag 17 maart hebben wij weer een vernieuwde menukaart met heerlijke gerechten als het broodje saté en de maaltijdsalade gerookte vis.

Bij mooi weer kunt u in het zonnetje lunchen en dineren op ons terras of in de riante tuin. De collega’s van de bediening serveren ook op de verschillende ligbedden in de tuin. 

Allergie en toch genieten van lekker eten tijdens uw saunabezoek
Bent u allergisch en kunt u daardoor niet alles eten? Dan verzoeken wij u om tijdig contact met ons op te nemen, zodat we de mogelijkheden met u kunnen doornemen. Wij denken graag met u mee.

Aangepaste opening i.v.m. Corona maatregelen.

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten.

Wij kijken ernaar uit u vanaf 29 april weer te begroeten! Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij wensen u allen sterkte in deze vreemde periode en hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00