Koelplein

Achter in onze riante tuin hoort u het kalmerende geklater van de waterval en sproeiers op ons unieke Koelplein. Het Koelplein ligt direct naast onze Kelo Sauna die wordt gebruikt voor alle opgietingen, na een opgieting loopt u zo de buitenlucht in en het koelplein op om optimaal af te koelen. Afkoelen na een opgieting of saunagang is heel belangrijk, en het stimuleert de bloedsomloop optimaal.

De waterval is de echte blikvanger op het Koelplein en wordt omringd door een groot, koud dompelbad, koude douches en sproeiers. Het water van de Waterval en uit de sproeiers stroomt de hele dag en komt uit onze eigen bron. Het water wordt gecirculeerd, gefilterd en hergebruikt zodat het past bij onze wens om zo groen mogelijk te zijn.

 

 

 

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00