Koelplein

Achter in onze riante tuin hoort u het kalmerende geklater van de waterval en sproeiers op ons unieke Koelplein. Het Koelplein ligt direct naast onze Kelo Sauna die wordt gebruikt voor alle opgietingen, na een opgieting loopt u zo de buitenlucht in en het koelplein op om optimaal af te koelen. Afkoelen na een opgieting of saunagang is heel belangrijk, en het stimuleert de bloedsomloop optimaal.

De waterval is de echte blikvanger op het Koelplein en wordt omringd door een groot, koud dompelbad, koude douches en sproeiers. Het water van de Waterval en uit de sproeiers stroomt de hele dag en komt uit onze eigen bron. Het water wordt gecirculeerd, gefilterd en hergebruikt zodat het past bij onze wens om zo groen mogelijk te zijn.

 

 

 

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want u kunt deze t/m 14 maart inleveren.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00