Koelplein

Achter in onze riante tuin hoort u het kalmerende geklater van de waterval en sproeiers op ons unieke Koelplein. Het Koelplein ligt direct naast onze Kelo Sauna die wordt gebruikt voor alle opgietingen, na een opgieting loopt u zo de buitenlucht in en het koelplein op om optimaal af te koelen. Afkoelen na een opgieting of saunagang is heel belangrijk, en het stimuleert de bloedsomloop optimaal.

De waterval is de echte blikvanger op het Koelplein en wordt omringd door een groot, koud dompelbad, koude douches en sproeiers. Het water van de Waterval en uit de sproeiers stroomt de hele dag en komt uit onze eigen bron. Het water wordt gecirculeerd, gefilterd en hergebruikt zodat het past bij onze wens om zo groen mogelijk te zijn.

 

 

 

Geachte gast,

Naar aanleiding van de laatste berichten ziet het er naar uit dat we met de wellnessresorts niet in de 2e fase van de heropening vallen. We zijn vooralsnog gesloten t/m 8 juni 2021.

Om administratieve verwarring en teleurstelling te voorkomen kunt u pas weer reserveren zodra er een officieel bericht is over de heropening van fase 3. Wanneer het zover is zullen wij dit hier communiceren.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00