Kelo sauna

Achter in de tuin vindt u onze prachtige Kelo sauna. De Kelo is een stiltesauna en een weldaad voor warmteliefhebbers. De temperatuur in deze bijzonder mooi verlichte sauna is ongeveer 90 °C. De warmte zorgt ervoor dat uw lichaam gaat transpireren, waardoor afvalstoffen uit uw lichaam worden verwijderd en de doorbloeding verbetert. Deze sauna is de opgietsauna van Wellnessresort de Waterlelie. Hier vinden iedere werkdag minimaal vier opgietingen plaats. In het weekend vinden er tot 7 opgietingen per dag plaats. Buiten de opgietingen is de sauna vrij toegankelijk. De Kelo sauna biedt ruimte aan 85 personen.

Wat maakt deze sauna zo bijzonder?

De Kelo Sauna is een echte eyecatcher. Dankzij het gebruik van speciale 200 jaar oude boomstammen en een dak van mos waant u zich in Fins Lapland. Niet vreemd want voor deze sauna zijn eeuwenoude naaldbomen gebruikt die zijn opgegroeid in de poolcirkel. Omdat de bomen door de ijskoude omstandigheden maar drie maanden per jaar konden groeien is de kern van de stammen extreem hard. Deze bomen zijn na een leven in de arctische kou een natuurlijke dood gestorven. Lang daarna zijn ze gekapt voor deze sauna. Doordat deze bomen lang in het bos stonden is de kern van het hout hard en de buitenkant juist zacht dankzij de barre weersomstandigheden. Dit zorgt voor een bijzonder saunaklimaat dat u echt moet ervaren. Wanneer u de sauna binnenstapt valt gelijk de heerlijke geur van vers gezaagd hout op. Naast de Kelo sauna vindt u het unieke Koelplein. Het is heerlijk om na een opgieting of saunagang af te koelen op het Koelplein.

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00