Kelo sauna

Achter in de tuin vindt u onze prachtige Kelo sauna. De Kelo is een stiltesauna en een weldaad voor warmteliefhebbers. De temperatuur in deze bijzonder mooi verlichte sauna is ongeveer 90 °C. De warmte zorgt ervoor dat uw lichaam gaat transpireren, waardoor afvalstoffen uit uw lichaam worden verwijderd en de doorbloeding verbetert. Deze sauna is de opgietsauna van Wellnessresort de Waterlelie. Hier vinden iedere werkdag minimaal vier opgietingen plaats. In het weekend vinden er tot 7 opgietingen per dag plaats. Buiten de opgietingen is de sauna vrij toegankelijk. De Kelo sauna biedt ruimte aan 85 personen.

Momenteel is de Kelo Sauna van zondag t/m donderdag van 10.00 tot 18.00 uur geopend. Op vrijdag en zaterdag is deze sauna de gehele dag geopend.

Wat maakt deze sauna zo bijzonder?

De Kelo Sauna is een echte eyecatcher. Dankzij het gebruik van speciale 200 jaar oude boomstammen en een dak van mos waant u zich in Fins Lapland. Niet vreemd want voor deze sauna zijn eeuwenoude naaldbomen gebruikt die zijn opgegroeid in de poolcirkel. Omdat de bomen door de ijskoude omstandigheden maar drie maanden per jaar konden groeien is de kern van de stammen extreem hard. Deze bomen zijn na een leven in de arctische kou een natuurlijke dood gestorven. Lang daarna zijn ze gekapt voor deze sauna. Doordat deze bomen lang in het bos stonden is de kern van het hout hard en de buitenkant juist zacht dankzij de barre weersomstandigheden. Dit zorgt voor een bijzonder saunaklimaat dat u echt moet ervaren. Wanneer u de sauna binnenstapt valt gelijk de heerlijke geur van vers gezaagd hout op. Naast de Kelo sauna vindt u het unieke Koelplein. Het is heerlijk om na een opgieting of saunagang af te koelen op het Koelplein.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want de actie wordt verlengd.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00