Halloween Deal

Kom in de week van Halloween genieten bij de Waterlelie met deze griezelig aantrekkelijke deal! De Halloween Deal is geldig van maandag 28 oktober t/m zaterdag 2 november 2019. In die week wordt de Waterlelie omgetoverd tot een magisch Wellnessresort waar kabouters, heksen en spoken ook graag komen ontspannen.

Griezelig lekker dessert

Heel eng zal het niet worden maar sfeervol wordt het zeker en met deze deal vooral ook heel lekker. Voor maar €32,00 p.p. krijgt u entree, een hoofdgerecht (u kunt kiezen uit één van de curry’s, de Waterlelie burger, de Bombay burger, de Linguine rustica, de weekspecial en de saté/sauna klassieker). Als heerlijke afsluiter wordt er een spooky dessert op tafel getoverd. Laat u tijdens een opgieting hypnotiseren in de Hypnose a.k.a Kelo sauna door één van onze opgieters. En kijk vanuit het warme buitenzwembad of u na zonsondergang vleermuizen ziet fladderen door de lucht.

Geachte gast,

Naar aanleiding van de laatste berichten ziet het er naar uit dat we met de wellnessresorts niet in de 2e fase van de heropening vallen. We zijn vooralsnog gesloten t/m 8 juni 2021.

Om administratieve verwarring en teleurstelling te voorkomen kunt u pas weer reserveren zodra er een officieel bericht is over de heropening van fase 3. Wanneer het zover is zullen wij dit hier communiceren.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00