Halloween Deal

Kom in de week van Halloween genieten bij de Waterlelie met deze griezelig aantrekkelijke deal! De Halloween Deal is geldig van maandag 28 oktober t/m zaterdag 2 november 2019. In die week wordt de Waterlelie omgetoverd tot een magisch Wellnessresort waar kabouters, heksen en spoken ook graag komen ontspannen.

Griezelig lekker dessert

Heel eng zal het niet worden maar sfeervol wordt het zeker en met deze deal vooral ook heel lekker. Voor maar €32,00 p.p. krijgt u entree, een hoofdgerecht (u kunt kiezen uit één van de curry’s, de Waterlelie burger, de Bombay burger, de Linguine rustica, de weekspecial en de saté/sauna klassieker). Als heerlijke afsluiter wordt er een spooky dessert op tafel getoverd. Laat u tijdens een opgieting hypnotiseren in de Hypnose a.k.a Kelo sauna door één van onze opgieters. En kijk vanuit het warme buitenzwembad of u na zonsondergang vleermuizen ziet fladderen door de lucht.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want de actie wordt verlengd.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00