Halloween Deal

Kom in de week van Halloween genieten bij de Waterlelie met deze griezelig aantrekkelijke deal! De Halloween Deal is geldig van maandag 28 oktober t/m zaterdag 2 november 2019. In die week wordt de Waterlelie omgetoverd tot een magisch Wellnessresort waar kabouters, heksen en spoken ook graag komen ontspannen.

Griezelig lekker dessert

Heel eng zal het niet worden maar sfeervol wordt het zeker en met deze deal vooral ook heel lekker. Voor maar €32,00 p.p. krijgt u entree, een hoofdgerecht (u kunt kiezen uit één van de curry’s, de Waterlelie burger, de Bombay burger, de Linguine rustica, de weekspecial en de saté/sauna klassieker). Als heerlijke afsluiter wordt er een spooky dessert op tafel getoverd. Laat u tijdens een opgieting hypnotiseren in de Hypnose a.k.a Kelo sauna door één van onze opgieters. En kijk vanuit het warme buitenzwembad of u na zonsondergang vleermuizen ziet fladderen door de lucht.

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00