December Deal

De December Deal draait net zoals de maand december om genieten, binnen de warmte opzoeken en samen zijn. Combineer een heerlijke dag ontspannen bij de Waterlelie met een dampende mok warme chocolademelk met slagroom met de December Deal. Geniet van de chocolademelk bij één van de sfeervolle haarden in het nieuwe restaurant. En ervaar daarna een opgieting in de Kelo sauna, bubbel in het bubbelbad of ontspan in één van de andere heerlijke sauna’s.

Bent u geen liefhebber van chocolademelk met slagroom? Het is ook mogelijk om de chocolademelk te vervangen door bijvoorbeeld verse gemberthee of cappuccino.

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00