December Deal

De December Deal draait net zoals de maand december om genieten, binnen de warmte opzoeken en samen zijn. Combineer een heerlijke dag ontspannen bij de Waterlelie met een dampende mok warme chocolademelk met slagroom met de December Deal. Geniet van de chocolademelk bij één van de sfeervolle haarden in het nieuwe restaurant. En ervaar daarna een opgieting in de Kelo sauna, bubbel in het bubbelbad of ontspan in één van de andere heerlijke sauna’s.

Bent u geen liefhebber van chocolademelk met slagroom? Het is ook mogelijk om de chocolademelk te vervangen door bijvoorbeeld verse gemberthee of cappuccino.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want u kunt deze t/m 14 maart inleveren.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00