Hamam oriëntaals arrangement

Dompel onder in een exotische wereld met het Oriëntaals Arrangement

In het Oriëntaals Arrangement staat exotisch genieten en ontspannen centraal. Geniet van een ontspannende Hamam van 40 minuten. Een lichaamsbehandeling in onze Hamam is een ontspannen combinatie van Oosters scrubben en daarna een massage. Goed voor uw huid, uw bloedsomloop en uw spieren!

Oosterse rituelen

De Hamam begint met het scrubritueel, waarbij alle dode huidcellen worden verwijderd met een zijden handschoen (Kese). Na een afspoeling met warm water volgt het ritueel met de Torba (katoenen zak) en wordt u van top tot teen ingezeept met olijfoliezeep. Het schuim ontstaat door op traditionele wijze met de Torba te zwaaien. Als uw hele lichaam bedekt is met schuim volgt een heerlijke massage. Na deze schuimmassage eindigt het ritueel met een afspoeling met (warm) water.


Zijdezachte huid

Na afloop voelt uw huid zijdezacht aan, bent u heerlijk ontspannen en kunt u onder het genot van een kopje Turkse Thee nog even nagenieten. De behandeling kan individueel of met z’n tweeën worden ondergaan en vindt plaats met maximaal 2 personen in de Hamam van Duizend-en-één-Pracht.

Tip: Gaat u binnenkort op vakantie en wilt een egaal zongebruinde huid? Geniet een paar dagen voor vertrek dan nog even van een Hamam. Door het verwijderen van uw dode huidcellen wordt u mooier bruin en behoudt u deze ook langer.

 

NB:
Goed om te weten: wij raden de Hamam af tijdens de zwangerschap omdat dit teveel druk met zich mee kan brengen. Ga in plaats daarvan voor een ontspannende zwangerschapsmassage.

Bij zeer warm weer (meer dan 25 graden) wordt deze behandeling minimaal aangeboden. Bij temperaturen van 29 graden of hoger wordt deze behandeling minimaal aangeboden en uitsluitend uitgevoerd voor 13.00u of na 17.00u.  Bij temperaturen van 32 graden of hoger kunnen wij deze behandeling helaas niet aanbieden.

 

Het kan zijn dat u dit arrangement niet kunt reserveren ivm met beschikbaarheid van de masseurs.

0 Winkelwagen Totaal  0,00