Oriëntaals Arrangement

Dompel onder in een exotische wereld met het Oriëntaalse Arrangement

In het Oriëntaalse Arrangement staat exotisch genieten en ontspannen centraal. Uw Waterlelie dag begint met een heerlijk kopje Turkse thee of koffie. Geniet verder van een ontspannende India massage of Marrakesh Hamam van 25 minuten en een lunch of diner.

Keuze uit twee heerlijke massages

Geef u over aan de kundige handen van één van onze professionele masseurs en geniet van de India massage of Marrakesh Hamam van 25 minuten. De India Massage is een zachte energetische massage van de achterzijde van het lichaam. Tijdens de India massage worden uw onderrug en lange rugspieren met verwarmde kruidenolie zacht gemasseerd, daarna handen en voeten. Vervolgens worden beide zijden van de achterkant over de gehele lengte van uw lichaam met zachte strijkingen en subtiele knedingen gemasseerd; van schouder tot en met de voet en weer terug.

De Marrakesh Hamam

Tijdens de Marrakesh Hamam ligt u op een verwarmde marmeren plaat en wordt uw lichaam ingezeept met de Tekya. Dit is een traditionele kwast van palmboomwortel. Deze wordt zacht gemaakt in olijfzeep en geeft aangename en bijzondere prikkels aan uw huid. Met behulp van de tekya worden de dode huidcellen verwijderd, de huid grondig gereinigd en de bloedsomloop gestimuleerd. Na het scrub- en schuimritueel volgt een korte drukpuntmassage.  Na afloop voelt u zich ontspannen en voelt uw huid zijdezacht aan.

Rasul Deluxe

Het is mogelijk om dit arrangement uit te breiden met de Rasul Deluxe voor een meerprijs van €10,- . De Rasul Deluxe is een gezamenlijk oriëntaalse badritueel met intensief reinigende klei. Hierdoor verdwijnt vuil uit poriën, worden dode huidcellen verwijderd en verbetert de doorbloeding. Na afloop voelt uw huid zijdezacht aan.

10-badenkaart actie: nu €199 i.p.v. €242 + 2x avondentree cadeau

Profiteer t/m 30 juni 2019 van onze Badenkaart actie en ontvang 2x extra avondentree cadeau t.w.v. €44,-. De badenkaart is 1 jaar geldig op alle dagen van de week, ook tijdens feestdagen waarop de meeste acties zijn uitgesloten. Als badenkaarthouder heeft u daarnaast nog meer voordeel: u krijgt 15% korting op een behandeling!

Dus 12x genieten bij de Waterlelie én korting: u betaalt slechts €16,58 per bezoek i.p.v. €32,00. De Badenkaart is verkrijgbaar bij onze receptie en gemakkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

0 Winkelwagen Totaal  0,00