Oriëntaals Arrangement

Dompel onder in een exotische wereld met het Oriëntaals Arrangement

In het Oriëntaals Arrangement staat exotisch genieten en ontspannen centraal. Uw Waterlelie dag begint met een heerlijk kopje Turkse thee of koffie. Geniet verder van een ontspannende India massage of Marrakesh Hamam van 25 minuten en een lunch of diner. Hierin heeft u keuze uit sandwiches, warme lunchgerechten, maaltijdsalades, curry & burgers.

 

Keuze uit drie heerlijke behandelingen

Geef u over aan de kundige handen van één van onze professionele masseurs en geniet van de Hamam, Marrakesh Hamam of India massage van 25 minuten. Bij de Hamam beginnen we met het scrubben van uw huid waarbij de dode huidcellen worden verwijderd met een zijden handschoen (Kese). Vervolgens wordt uw lichaam ingezeept met een heerlijke olijfoliezeep met behulp van de Torba (katoenen zak) en wassen we uw huid met een fijne zachte handschoen, ook wel Liff genoemd. Terwijl uw lichaam nog bedekt is met schuim wassen we uw haar met een shampoo. De Hamam eindigt met het afspoelen van het lichaam met (warm) water.

India Massage

De India Massage is een zachte energetische massage van de achterzijde van het lichaam. Tijdens de India massage worden uw onderrug en lange rugspieren met verwarmde kruidenolie zacht gemasseerd, daarna handen en voeten. Vervolgens worden beide zijden van de achterkant over de gehele lengte van uw lichaam met zachte strijkingen en subtiele knedingen gemasseerd; van schouder tot en met de voet en weer terug.

De Marrakesh Hamam

Tijdens de Marrakesh Hamam ligt u op een verwarmde marmeren plaat en wordt uw lichaam ingezeept met de Tekya. Dit is een traditionele kwast van palmboomwortel. Deze wordt zacht gemaakt in olijfzeep en geeft aangename en bijzondere prikkels aan uw huid. Met behulp van de tekya worden de dode huidcellen verwijderd, de huid grondig gereinigd en de bloedsomloop gestimuleerd. Na het scrub- en schuimritueel volgt een korte drukpuntmassage.  Na afloop voelt u zich ontspannen en voelt uw huid zijdezacht aan.

 

Vier uw vakantie bij ons!

Reserveer naast uw saunabezoek direct een ontspannende massage of heerlijke hamam.

Wij wensen u veel wellnessplezier.

0 Winkelwagen Totaal  0,00