Ayurvedische massage

Ayurveda betekent: kennis van het leven. Deze stevige massage geeft totale ontspanning, terwijl alle weefsellagen, spieren, energiebanen en -punten worden gemasseerd.

Al ver voor onze jaartelling hielden de beter gesitueerden in India zich bezig met goed en gezond leven. Daar is een heel stelsel uit voortgekomen: AYURVEDA. Dat wil zeggen “kennis van het leven”. Naast voedingsleer en leefregels passend bij de persoonlijke constitutie is regelmatige lichaamsmassage een belangrijk onderdeel van deze gezondheidsleer.

De Ayurvedische massage is een vrij stevige behandeling voor het hele lichaam waarbij alle weefsellagen, spieren, gewrichten, organen, energiebanen en -punten uitvoerig van top tot teen worden gemasseerd. Lichaamsfuncties worden geactiveerd terwijl de zintuigen en de geest juist tot rust komen, met een gevoel van diep verzinken in jezelf. Bekend is dat rust in de geest de gezondheid bevordert, en daarmee de vitaliteit!

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een speciale ayurvedische, verwarmde olie, namelijk ‘Satva’. Satva (helderheid) is de voldoening van een harmonische situatie.

De massage van 80 minuten is qua tempo kalmer. En wordt de voorzijde (borstkas en buik) van uw lichaam ook gemasseerd. In het geheel is er meer tijd en dus ook meer aandacht mogelijk.

U kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen zorgen voor nieuwe uitdagingen. Maar wij gaan deze graag aan verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Momenteel houdt dit in dat wij alleen Blok 1 en Blok 2 aanbieden zodat u nóg meer ruimte heeft en we u de vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. Blok 3 is daarom niet beschikbaar zolang de tijdelijke maatregelen gelden.
Daarnaast creëren wij meer horecaruimte zodat u nog steeds van uw hapje en drankje kunt genieten. De bar sluit om 21.45 uur en de openingstijden voor het weekend zijn gelijkgetrokken met de rest van de dagen. I.v.m. de aangepaste sluitingstijd checkt u uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00