Ayurvedische massage

Ayurveda betekent: kennis van het leven. Deze stevige massage geeft totale ontspanning, terwijl alle weefsellagen, spieren, energiebanen en -punten worden gemasseerd.

Al ver voor onze jaartelling hielden de beter gesitueerden in India zich bezig met goed en gezond leven. Daar is een heel stelsel uit voortgekomen: AYURVEDA. Dat wil zeggen “kennis van het leven”. Naast voedingsleer en leefregels passend bij de persoonlijke constitutie is regelmatige lichaamsmassage een belangrijk onderdeel van deze gezondheidsleer.

De Ayurvedische massage is een vrij stevige behandeling voor het hele lichaam waarbij alle weefsellagen, spieren, gewrichten, organen, energiebanen en -punten uitvoerig van top tot teen worden gemasseerd. Lichaamsfuncties worden geactiveerd terwijl de zintuigen en de geest juist tot rust komen, met een gevoel van diep verzinken in jezelf. Bekend is dat rust in de geest de gezondheid bevordert, en daarmee de vitaliteit!

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een speciale ayurvedische, verwarmde olie, namelijk ‘Satva’. Satva (helderheid) is de voldoening van een harmonische situatie.

De massage van 80 minuten is qua tempo kalmer. En wordt de voorzijde (borstkas en buik) van uw lichaam ook gemasseerd. In het geheel is er meer tijd en dus ook meer aandacht mogelijk.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want de actie wordt verlengd.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00