Ayurvedische massage

Ayuveda betekent: kennis van het leven. Deze stevige massage geeft totale ontspanning, terwijl alle weefsellagen, spieren, energiebanen en -punten worden gemasseerd.

Al ver voor onze jaartelling hielden de beter gesitueerden in India zich bezig met goed en gezond leven. Daar is een heel stelsel uit voortgekomen: AYURVEDA. Dat wil zeggen “kennis van het leven”. Naast voedingsleer en leefregels passend bij de persoonlijke constitutie is regelmatige lichaamsmassage een belangrijk onderdeel van deze gezondheidsleer.

De Ayurvedische massage is een vrij stevige behandeling voor het hele lichaam waarbij alle weefsellagen, spieren, gewrichten, organen, energiebanen en -punten uitvoerig van top tot teen worden gemasseerd. Lichaamsfuncties worden geactiveerd terwijl de zintuigen en de geest juist tot rust komen, met een gevoel van diep verzinken in jezelf. Bekend is dat rust in de geest de gezondheid bevordert, en daarmee de vitaliteit!

Bij deze massage wordt gebruik gemaakt van een speciale ayurvedische, verwarmde olie, namelijk ‘Satva’. Satva (helderheid) is de voldoening van een harmonische situatie.

De massage van 80 minuten is qua tempo kalmer. En wordt de voorzijde (borstkas en buik) van uw lichaam ook gemasseerd. In het geheel is er meer tijd en dus ook meer aandacht mogelijk.

Vanaf 1 juli weer open!

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten. Zoals het nu lijkt mogen wij 1 juli 2020 onze deuren weer openen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal rond 16 juni weer mogelijk zijn.

Wij hopen u snel weer welkom te heten voor een ontspannende dag bij de Waterlelie. Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00