Riante tuin

In de tuin van de Waterlelie komt u terecht in een Wellness oase. U vindt hier twee bubbelbaden, buitenbaden met verschillende temperaturen, vijf sauna’s, een luxe Koelplein, hangmatten en tientallen ligbedden en zitjes.

Uniek Koelplein

Achter in de tuin vindt u een uniek Koelplein. Op dit plein kunt u heerlijk afkoelen onder een extra brede Waterval of onder één van de koude douches en sproeiers. Het koude dompelbad midden op het Koelplein is ook heerlijk verfrissend. Zeker na een opgieting in de naastgelegen Kelo opgiet sauna.

Zomers genieten

Eén van de voordelen van een zomerse dag bij de Waterlelie is de kans om streeploos bruin te worden. De medewerkers van de bediening serveren koude drankjes en heerlijke hapjes tot aan het ligbed terwijl u van de zon geniet. Eet u liever aan een tafel? We hebben een ruim terras waar u onder een grote parasol comfortabel kunt zitten terwijl u luncht of dineert.

Waterlelies en kikkerconcerten

Midden in de tuin ligt een vijver waar in de zomer prachtige waterlelies bloeien en de kikkers vrolijke concerten geven. Combineer dat met de geur van lavendel die in de lucht hangt en het gevoel van ontspanning in de zomer is compleet.

Winterse ervaringen

In de winter is de tuin een heerlijke plek om te lopen en af te koelen tussen saunagangen door. Ligt er sneeuw? Ga dan voor een unieke sauna ervaring en rol na een opgieting in de Kelo sauna door de verse sneeuw.

Welkom!

Wij zijn weer open: coronaproof en met de vertrouwde sfeer en kwaliteit die u van ons bent gewend!

U bent op alle dagen van harte welkom uitsluitend na reservering van uw entree & behandeling.

Wij kijken ernaar uit om u weer te zien mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00