Riante tuin

In de tuin van de Waterlelie komt u terecht in een Wellness oase. U vindt hier twee bubbelbaden, buitenbaden met verschillende temperaturen, vijf sauna’s, een luxe Koelplein, hangmatten en tientallen ligbedden en zitjes.

Uniek Koelplein

Achter in de tuin vindt u een uniek Koelplein. Op dit plein kunt u heerlijk afkoelen onder een extra brede Waterval of onder één van de koude douches en sproeiers. Het koude dompelbad midden op het Koelplein is ook heerlijk verfrissend. Zeker na een opgieting in de naastgelegen Kelo opgiet sauna.

Zomers genieten

Eén van de voordelen van een zomerse dag bij de Waterlelie is de kans om streeploos bruin te worden. De medewerkers van de bediening serveren koude drankjes en heerlijke hapjes tot aan het ligbed terwijl u van de zon geniet. Eet u liever aan een tafel? We hebben een ruim terras waar u onder een grote parasol comfortabel kunt zitten terwijl u luncht of dineert.

Waterlelies en kikkerconcerten

Midden in de tuin ligt een vijver waar in de zomer prachtige waterlelies bloeien en de kikkers vrolijke concerten geven. Combineer dat met de geur van lavendel die in de lucht hangt en het gevoel van ontspanning in de zomer is compleet.

Winterse ervaringen

In de winter is de tuin een heerlijke plek om te lopen en af te koelen tussen saunagangen door. Ligt er sneeuw? Ga dan voor een unieke sauna ervaring en rol na een opgieting in de Kelo sauna door de verse sneeuw.

U kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen zorgen voor nieuwe uitdagingen. Maar wij gaan deze graag aan verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Momenteel houdt dit in dat wij alleen Blok 1 en Blok 2 aanbieden zodat u nóg meer ruimte heeft en we u de vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. Blok 3 is daarom niet beschikbaar zolang de tijdelijke maatregelen gelden.
Daarnaast creëren wij meer horecaruimte zodat u nog steeds van uw hapje en drankje kunt genieten. De bar sluit om 21.45 uur en de openingstijden voor het weekend zijn gelijkgetrokken met de rest van de dagen. I.v.m. de aangepaste sluitingstijd checkt u uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00