Vacature medewerker Technische Dienst 32 uur per week (m/v)

Dagelijks genieten veel gasten van alle faciliteiten van Wellnessresort de Waterlelie. Ter versterking van het team van de Technische Dienst zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Onze medewerkers werken in een Wellness omgeving waar het welbehagen van de gast voorop staat. Hieraan draagt de Technische Dienst bij door te zorgen dat de techniek betrouwbaar, efficiënt en veilig is.

Inhoud functie

Tot jouw taken behoren het dagelijks opstarten van de diverse sauna’s en baden, het signaleren en oplossen van storingen en het uitvoeren van allround onderhoud aan de installaties en eventueel de tuin. Samen met je collega’s heb je een verdeling in het draaien van dagdiensten, storingsdiensten tot 23.00 uur en weekend opstartdiensten. Het betreft een aanstelling van 32 uur per week

Functie-eisen

• Je hebt relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
• Je houdt van aanpakken.
• Je bent flexibel inzetbaar (ook in het weekend en/of ’s avonds).
• Je beschikt over technisch inzicht.
• Je bent initiatiefrijk, werkt goed samen in een team en neemt verantwoordelijkheid.
• Je bent in het bezig van eigen vervoer en rijbewijs B.
• Je bent woonachtig in of rondom Zevenhuizen.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende functie met veel afwisseling in een dynamische organisatie. Naast een marktconform salaris is er een pensioenregeling en hele ontspannende secundaire arbeidsvoorwaarden! Je mag gratis met je partner gebruik maken van de sauna en krijgt korting op massage- en beautybehandelingen.

Enthousiast geworden?

Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan snel en stuur je sollicitatie voorzien van cv uiterlijk 15 augustus 2019 t.a.v. de heer Arthur Drent naar werk@waterlelie.nl.

Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Arthur Drent via telefoonnummer 0594 – 63 25 24.

Nieuw bubbelbad!

Ons nieuwe bubbelbad is klaar. Kom deze zomer ook genieten van opwarmen in de sauna en bubbelen in de buitenlucht.

0 Winkelwagen Totaal  0,00