Recept groene lentesalade

Ook zin in net even een andere salade? Onze chef Barthyl deelt dit recept van een groene lentesalade met sugarsnaps, veldsla en asperges.
Het recept is voor twee personen.

Benodigdheden:
100 gr veldsla
100 gr sugarsnaps
4 asperges
4 kwarteleitjes
50 gr Parmezaanse kaas geschaafd
50 gr rauwe ham
1 eetlepel truffelmayonaise
1 theelepel appelciderzijn
Olie om in te bakken
Peper en zout

Bereiding:

Blancheer de sugarsnaps zeer kort in gezouten water, spoel koud in ijswater, giet af en zet koud. Schil met een dunschiller de asperges eerst rondom. Schil er dan lange plakken van, zet op ijswater, giet pas af als je de borden gaat opmaken. Bak van de kwarteleitjes kleine spiegeleitjes door ze in een grote koekenpan los van elkaar te bakken met een beetje olie, dus met ruimte tussen elk eitje. Breng op smaak met peper en zout.

Roer de appelciderazijn en truffelmayonaise door elkaar en maak eventueel nog iets dunner met een paar druppels water. Meng in een kom de veldsla, sugarsnaps, asperges en dressing door elkaar en verdeel over twee borden. Garneer tot slot de salade met de rauwe ham, kwarteleitjes en Parmezaanse kaas.

Bon Appétit!

Geachte gast,

Naar aanleiding van de laatste berichten ziet het er naar uit dat we met de wellnessresorts niet in de 2e fase van de heropening vallen. We zijn vooralsnog gesloten t/m 8 juni 2021.

Om administratieve verwarring en teleurstelling te voorkomen kunt u pas weer reserveren zodra er een officieel bericht is over de heropening van fase 3. Wanneer het zover is zullen wij dit hier communiceren.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00