Opstarter Sauna’s en Zwembaden (parttime)

Wellnessresort de Waterlelie is op zoek naar een:

Opstarter Sauna’s en Zwembaden (parttime)

 

Wellnessresort de Waterlelie
Dagelijks genieten vele gasten van alle faciliteiten van Wellnessresort de Waterlelie. De Waterlelie is een saunacentrum met circa 70 medewerkers en staat in de regio bekend als een medio grote sauna die gastgerichtheid hoog in het vaandel heeft.

 

Ter versterking van ons team van de Technische Dienst zijn wij op zoek naar een opstarter sauna’s en zwembaden. Onze medewerkers werken in een wellness omgeving waar het welbehagen van de gast voorop staat. Hieraan draagt de Technische Dienst bij door te zorgen dat de techniek betrouwbaar, efficiënt en veilig is. Wil jij niet meer fulltime werken maar nog wel actief blijven dan is dit wellicht een ideale functie.

 

Inhoud functie
Tot jouw taken behoren het dagelijks opstarten van de wellnessinstallaties (diverse sauna’s en baden), denk daarbij aan stofzuigen van de baden, hout gestookte sauna’s opstoken, badbemetingen etc.. maar ook het signaleren en oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan de installaties. De eerste weken zal jij meelopen en intern opgeleid worden door een collega, waarna jij bij goed wederzijds vertrouwen zelf de verantwoordelijkheid krijgt. Samen met je collega’s heb je een verdeling in het draaien van dagdiensten, storingsdiensten tot 23.00 uur en weekend opstartdiensten.

Het betreft een parttime aanstelling van 12 uur per week.

Functie-eisen

  • Flexibel inzetbaar (ook in het weekend en/of ’s avonds).
  • Je beschikt over technisch inzicht en probleem oplossend vermogen.
  • Je bent initiatiefrijk, een teamplayer en neemt verantwoordelijkheid.
  • In het bezig van eigen vervoer en rijbewijs B.
  • Woonachtig in of rondom Zevenhuizen.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie met veel afwisseling in een dynamische organisatie. Naast een marktconform salaris is er een pensioenregeling, een prettige werksfeer en ontspannende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan snel en stuur je sollicitatie voorzien van CV uiterlijk 1 december 2020 t.a.v.  de heer A. Drent naar arthur@waterlelie.nl.

Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Arthur Drent via telefoonnummer 0594 – 63 25 24.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want u kunt deze t/m 14 maart inleveren.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00