Opstarter Sauna’s en Zwembaden (parttime)

Wellnessresort de Waterlelie is op zoek naar een:

Opstarter Sauna’s en Zwembaden (parttime)

 

Wellnessresort de Waterlelie
Dagelijks genieten vele gasten van alle faciliteiten van Wellnessresort de Waterlelie. De Waterlelie is een saunacentrum met circa 70 medewerkers en staat in de regio bekend als een medio grote sauna die gastgerichtheid hoog in het vaandel heeft.

 

Ter versterking van ons team van de Technische Dienst zijn wij op zoek naar een opstarter sauna’s en zwembaden. Onze medewerkers werken in een wellness omgeving waar het welbehagen van de gast voorop staat. Hieraan draagt de Technische Dienst bij door te zorgen dat de techniek betrouwbaar, efficiënt en veilig is. Wil jij niet meer fulltime werken maar nog wel actief blijven dan is dit wellicht een ideale functie.

 

Inhoud functie
Tot jouw taken behoren het dagelijks opstarten van de wellnessinstallaties (diverse sauna’s en baden), denk daarbij aan stofzuigen van de baden, hout gestookte sauna’s opstoken, badbemetingen etc.. maar ook het signaleren en oplossen van storingen en het uitvoeren van onderhoud aan de installaties. De eerste weken zal jij meelopen en intern opgeleid worden door een collega, waarna jij bij goed wederzijds vertrouwen zelf de verantwoordelijkheid krijgt. Samen met je collega’s heb je een verdeling in het draaien van dagdiensten, storingsdiensten tot 23.00 uur en weekend opstartdiensten.

Het betreft een parttime aanstelling van 12 uur per week.

Functie-eisen

  • Flexibel inzetbaar (ook in het weekend en/of ’s avonds).
  • Je beschikt over technisch inzicht en probleem oplossend vermogen.
  • Je bent initiatiefrijk, een teamplayer en neemt verantwoordelijkheid.
  • In het bezig van eigen vervoer en rijbewijs B.
  • Woonachtig in of rondom Zevenhuizen.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie met veel afwisseling in een dynamische organisatie. Naast een marktconform salaris is er een pensioenregeling, een prettige werksfeer en ontspannende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Enthousiast geworden?
Herken je jezelf in dit profiel en wil je graag bij ons komen werken? Solliciteer dan snel en stuur je sollicitatie voorzien van CV uiterlijk 1 december 2020 t.a.v.  de heer A. Drent naar arthur@waterlelie.nl.

Voor vragen kun je tevens contact opnemen met Arthur Drent via telefoonnummer 0594 – 63 25 24.

Geachte gast,

Naar aanleiding van de laatste berichten ziet het er naar uit dat we met de wellnessresorts niet in de 2e fase van de heropening vallen. We zijn vooralsnog gesloten t/m 8 juni 2021.

Om administratieve verwarring en teleurstelling te voorkomen kunt u pas weer reserveren zodra er een officieel bericht is over de heropening van fase 3. Wanneer het zover is zullen wij dit hier communiceren.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00