Wij zijn tijdelijk gesloten

Onze sauna faciliteiten zijn gesloten tot 1 juli 2020. Graag geven wij u meer duidelijkheid over uw reservering en diverse lopende acties:

Reservering verplaatsen
U heeft al een reservering gemaakt. Deze wordt uiteraard kosteloos verplaatst naar een andere datum (hiervoor houden we uw gegevens in ons reserveringssysteem).
Graag ontvangen wij van u een e-mail via info@waterlelie.nl met informatie naar welke datum u de reservering wilt verplaatsen.

Cadeaukaarten en vouchers 
Alle tickets, vouchers en cadeaukaarten die verlopen terwijl onze deuren gesloten zijn, worden kosteloos verlengd met het aantal dagen dat de Waterlelie gesloten is.

Badenkaart
Badenkaarten waarvan de geldigheid afloopt tijdens onze sluiting worden verlengd.

Jarig Actie 
Ook deze aanbieding wordt verlengd met het aantal dagen dat we gesloten zijn.

Voor alle overige waardebonnen of vouchers die u via andere aanbieders heeft gekocht, verwijzen we u naar de desbetreffende organisatie.

We houden u via onze website op de hoogte en hopen spoedig onze deuren weer voor u te kunnen openen.
Blijf bovenal gezond!

U kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen zorgen voor nieuwe uitdagingen. Maar wij gaan deze graag aan verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Momenteel houdt dit in dat wij alleen Blok 1 en Blok 2 aanbieden zodat u nóg meer ruimte heeft en we u de vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. Blok 3 is daarom niet beschikbaar zolang de tijdelijke maatregelen gelden.
Daarnaast creëren wij meer horecaruimte zodat u nog steeds van uw hapje en drankje kunt genieten. De bar sluit om 21.45 uur en de openingstijden voor het weekend zijn gelijkgetrokken met de rest van de dagen. I.v.m. de aangepaste sluitingstijd checkt u uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00