Wellnessresort de Waterlelie gewoon open na brand in sauna

Afgelopen zondag werden de gasten en medewerkers van Wellnessresort de Waterlelie opgeschrikt door een brand in een sauna achter in de tuin. De schade is beperkt gebleven tot de betreffende sauna waardoor alle andere faciliteiten niet zijn aangetast. Mede door adequaat optreden die avond van medewerkers, de professionele aanpak van de brandweer en andere betrokken partijen is de impact voor het bedrijf beperkt gebleven.

“Gelukkig is er niemand gewond geraakt en zijn alle gasten op tijd in veiligheid gebracht zondag. De samenwerking was goed: ondanks de ‘paniek ‘bleef de ‘rust’ bewaard. Ik bedank hierbij allen die zich hebben ingezet die avond (en de dagen erna). Onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak van de brand is geweest,” aldus managing director van Wellnessresort de Waterlelie Nikki Bouman. “De houtgestookte sauna die in vlammen is opgegaan, was begin vorig jaar geheel vernieuwd en was een favoriet onder onze gasten. We kijken weer vooruit; dit biedt ook perspectief! Zodra mogelijk starten we met de opbouw van een nieuwe sauna (achter de schermen) of wellicht wel meerdere sauna’s. Voor de gast is het zoals altijd gewoon ontspannen, tenslotte zijn er nog 8 sauna’s om van te genieten.”

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00