Wellnessresort de Waterlelie gewoon open na brand in sauna

Afgelopen zondag werden de gasten en medewerkers van Wellnessresort de Waterlelie opgeschrikt door een brand in een sauna achter in de tuin. De schade is beperkt gebleven tot de betreffende sauna waardoor alle andere faciliteiten niet zijn aangetast. Mede door adequaat optreden die avond van medewerkers, de professionele aanpak van de brandweer en andere betrokken partijen is de impact voor het bedrijf beperkt gebleven.

“Gelukkig is er niemand gewond geraakt en zijn alle gasten op tijd in veiligheid gebracht zondag. De samenwerking was goed: ondanks de ‘paniek ‘bleef de ‘rust’ bewaard. Ik bedank hierbij allen die zich hebben ingezet die avond (en de dagen erna). Onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak van de brand is geweest,” aldus managing director van Wellnessresort de Waterlelie Nikki Bouman. “De houtgestookte sauna die in vlammen is opgegaan, was begin vorig jaar geheel vernieuwd en was een favoriet onder onze gasten. We kijken weer vooruit; dit biedt ook perspectief! Zodra mogelijk starten we met de opbouw van een nieuwe sauna (achter de schermen) of wellicht wel meerdere sauna’s. Voor de gast is het zoals altijd gewoon ontspannen, tenslotte zijn er nog 8 sauna’s om van te genieten.”

Geachte gast,

Naar aanleiding van de laatste berichten ziet het er naar uit dat we met de wellnessresorts niet in de 2e fase van de heropening vallen. We zijn vooralsnog gesloten t/m 8 juni 2021.

Om administratieve verwarring en teleurstelling te voorkomen kunt u pas weer reserveren zodra er een officieel bericht is over de heropening van fase 3. Wanneer het zover is zullen wij dit hier communiceren.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00