Wellnessresort de Waterlelie gewoon open na brand in sauna

Afgelopen zondag werden de gasten en medewerkers van Wellnessresort de Waterlelie opgeschrikt door een brand in een sauna achter in de tuin. De schade is beperkt gebleven tot de betreffende sauna waardoor alle andere faciliteiten niet zijn aangetast. Mede door adequaat optreden die avond van medewerkers, de professionele aanpak van de brandweer en andere betrokken partijen is de impact voor het bedrijf beperkt gebleven.

“Gelukkig is er niemand gewond geraakt en zijn alle gasten op tijd in veiligheid gebracht zondag. De samenwerking was goed: ondanks de ‘paniek ‘bleef de ‘rust’ bewaard. Ik bedank hierbij allen die zich hebben ingezet die avond (en de dagen erna). Onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak van de brand is geweest,” aldus managing director van Wellnessresort de Waterlelie Nikki Bouman. “De houtgestookte sauna die in vlammen is opgegaan, was begin vorig jaar geheel vernieuwd en was een favoriet onder onze gasten. We kijken weer vooruit; dit biedt ook perspectief! Zodra mogelijk starten we met de opbouw van een nieuwe sauna (achter de schermen) of wellicht wel meerdere sauna’s. Voor de gast is het zoals altijd gewoon ontspannen, tenslotte zijn er nog 8 sauna’s om van te genieten.”

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want u kunt deze t/m 14 maart inleveren.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00