Wellnessresort de Waterlelie gewoon open na brand in sauna

Afgelopen zondag werden de gasten en medewerkers van Wellnessresort de Waterlelie opgeschrikt door een brand in een sauna achter in de tuin. De schade is beperkt gebleven tot de betreffende sauna waardoor alle andere faciliteiten niet zijn aangetast. Mede door adequaat optreden die avond van medewerkers, de professionele aanpak van de brandweer en andere betrokken partijen is de impact voor het bedrijf beperkt gebleven.

“Gelukkig is er niemand gewond geraakt en zijn alle gasten op tijd in veiligheid gebracht zondag. De samenwerking was goed: ondanks de ‘paniek ‘bleef de ‘rust’ bewaard. Ik bedank hierbij allen die zich hebben ingezet die avond (en de dagen erna). Onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak van de brand is geweest,” aldus managing director van Wellnessresort de Waterlelie Nikki Bouman. “De houtgestookte sauna die in vlammen is opgegaan, was begin vorig jaar geheel vernieuwd en was een favoriet onder onze gasten. We kijken weer vooruit; dit biedt ook perspectief! Zodra mogelijk starten we met de opbouw van een nieuwe sauna (achter de schermen) of wellicht wel meerdere sauna’s. Voor de gast is het zoals altijd gewoon ontspannen, tenslotte zijn er nog 8 sauna’s om van te genieten.”

Zomeravond 5-badenkaart: € 65,00 i.p.v. € 105,00

Geniet bij de Waterlelie van de zwoele zomeravonden met de Zomeravond 5-badenkaart. Deze koopt u snel en gemakkelijk online via onze webshop.

De badenkaart is een digitale kaart in ons kassasysteem. U ontvangt een bevestiging van de aankoop per e-mail en ontvangt geen fysieke kaart per e-mail of post.

Voorwaarden

  • Geldig op alle avonden van de week vanaf 17.00 uur.
  • Geldig in juli, augustus en september 2018.
  • Niet persoonsgebonden, u kunt hier dus samen met anderen gebruik van maken.
0 Winkelwagen Totaal  0,00