Aanpassingen per 25 september 2021

De overheid heeft toch opgelegd dat ook wellnessbedrijven i.c.m. horeca met een CTB/PCR testbewijs moeten werken vanaf a.s. zaterdag.
Elke sauna kiest zijn eigen manier om hiermee om te gaan.

Wij doen het op onderstaande wijze:

Elke gast is bij ons welkom om te genieten van de saunafaciliteiten en hierop willen wij geen uitzonderingen maken. Wel zijn er enkele aanpassingen vanaf 25 september:

  • Aangezien wij naast sauna ook horecafaciliteiten hebben vragen wij u uw corona toegangsbewijs of een PCR testbewijs te tonen bij het inchecken.
  • Gasten die geen bewijs kunnen/willen laten zien, kunnen gewoon gebruik maken van de saunafaciliteiten en van de horeca op het terras (en helaas niet van de horeca binnenruimtes). Wij vragen u deze situatie te respecteren om vervelende confrontaties met onze medewerkers te voorkomen.
  • Gasten die een QR code/PCR kunnen tonen ontvangen een speciaal persoonlijk pasje voor de horeca ruimtes.
  • Om de incheck zo soepel mogelijk te laten verlopen verzoeken we u alle juiste info paraat te hebben.
  • We respecteren ieders mening over dit onderwerp; zowel onderling als naar gasten gaan we hier op neutrale wijze (zonder discussies) mee om.
  • De 1,5 meter maatregel vervalt – we hebben voldoende ruimte en verzoeken u vriendelijk elkaar deze ruimte ook te blijven geven.
  • Wij laten nog altijd een beperkt aantal gasten toe zodat iedere gast de ruimte kan hebben die comfortabel voelt.

De gezondheidscheck (bij reservering en op de dag van uw bezoek) blijft van kracht. Ook vragen wij u bij Covid gerelateerde gezondheidsklachten ons wellnessbedrijf niet te bezoeken.

We zullen ons maximaal inzetten om uw bezoek zo ontspannen mogelijk te maken zodat u kunt blijven genieten van onze faciliteiten.

—–
N.B. Het nuttigen van meegebrachte consumpties is logischerwijs niet toegestaan. Wij controleren hier regelmatig op en zouden het bijzonder vervelend vinden u hierop te moeten aanspreken en een aantekening bij uw gastgegevens te zetten.

0 Winkelwagen Totaal  0,00