Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een drukpuntmassage van de voeten. Op de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle organen en functies in het lichaam. Een verstoring in het lichaam is terug te vinden op de voeten in de vorm van een gevoelige plek.
Door deze plek(ken) te masseren kan een orgaan of functie gestimuleerd of tot rust gebracht worden. Daardoor wordt de natuurlijke manier van genezing geactiveerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Deze gebieden zijn exact in kaart gebracht en staan in verbinding met de organen en alle delen van het lichaam.

Voordelen van voetreflexmassage
Voetreflexmassage kan stress verlagend werken en heeft een positief effect op klachten als slaapproblemen, RSI, migraine, reuma, darmproblemen, hormonale schommelingen en nog veel meer. Klachten kunnen aanzienlijk verlicht worden.
Deze massage wordt uitgevoerd door een selectie van onze professioneel opgeleide masseurs die de kunst van voetreflextherapie optimaal beheersen.

Deze behandeling is niet geschikt bij:
– Hoge koorts
– Ontstekingen van bloedvaten of het lymfesysteem
– Acute botontkalking in voeten
– Schimmel vorming

Zwanger?
Bent u zwanger? Geef dit voorafgaand aan de behandeling door aan de masseur.

10-badenkaart actie: nu €199 i.p.v. €242 + 2x avondentree cadeau

Profiteer t/m 30 juni 2019 van onze Badenkaart actie en ontvang 2x extra avondentree cadeau t.w.v. €44,-. De badenkaart is 1 jaar geldig op alle dagen van de week, ook tijdens feestdagen waarop de meeste acties zijn uitgesloten. Als badenkaarthouder heeft u daarnaast nog meer voordeel: u krijgt 15% korting op een behandeling!

Dus 12x genieten bij de Waterlelie én korting: u betaalt slechts €16,58 per bezoek i.p.v. €32,00. De Badenkaart is verkrijgbaar bij onze receptie en gemakkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

0 Winkelwagen Totaal  0,00