Voetreflexmassage

Voetreflexmassage is een drukpuntmassage van de voeten. Op de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle organen en functies in het lichaam. Een verstoring in het lichaam is terug te vinden op de voeten in de vorm van een gevoelige plek.
Door deze plek(ken) te masseren kan een orgaan of functie gestimuleerd of tot rust gebracht worden. Daardoor wordt de natuurlijke manier van genezing geactiveerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Deze gebieden zijn exact in kaart gebracht en staan in verbinding met de organen en alle delen van het lichaam.

Voordelen van voetreflexmassage
Voetreflexmassage kan stress verlagend werken en heeft een positief effect op klachten als slaapproblemen, RSI, migraine, reuma, darmproblemen, hormonale schommelingen en nog veel meer. Klachten kunnen aanzienlijk verlicht worden.
Deze massage wordt uitgevoerd door een selectie van onze professioneel opgeleide masseurs die de kunst van voetreflextherapie optimaal beheersen.

Deze behandeling is niet geschikt bij:
– Hoge koorts
– Ontstekingen van bloedvaten of het lymfesysteem
– Acute botontkalking in voeten
– Schimmel vorming

Zwanger?
Bent u zwanger? Geef dit voorafgaand aan de behandeling door aan de masseur.

Vanaf 1 juli weer open!

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten. Zoals het nu lijkt mogen wij 1 juli 2020 onze deuren weer openen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal rond 16 juni weer mogelijk zijn.

Wij hopen u snel weer welkom te heten voor een ontspannende dag bij de Waterlelie. Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00