Lavendel massage

Tijdens de ontspannende Lavendel massage van 25 minuten worden uw voeten en de achterzijde van uw lichaam gemasseerd met geurige lavendel olie. Tijdens deze massage worden zachte strijkingen en subtiele knedingen met elkaar gecombineerd, van schouder tot en met de voet en weer terug.

Ontspannende massage

De Lavendel massage van 55 minuten bestaat uit een weldadige lange, ontspannende massage van de voor- en achterzijde van het lichaam. De voeten, handen en hoofdhuid worden zeker niet vergeten. De zachte strijkingen en subtiele knedingen wisselen elkaar af en brengen u in Italiaanse, ontspannen sferen.

Voordelen van lavendelolie

Tijdens de Lavendel massage wordt gebruik gemaakt van heerlijk geurende, pure lavendelolie uit Italië. Eén van onze masseurs heeft deze olie meegenomen van een boerderij uit Italië waar nog op traditionele wijze, zonder gebruik van kunstmatige middelen lavendel wordt verbouwd. Lavendelolie werkt kalmerend, verzachtend, opbeurend en brengt de geest in balans. Het helpt daarom goed bij slapeloosheid, stress, onrust en zelfs bij een verbrande huid door de zon.

De lavendelmassage wordt ook aangeboden in ons nieuwe Zomers Lavendel Arrangement. Bekijk de inhoud van dit tijdelijke arrangement hier.

Vanaf 1 juli weer open!

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten. Zoals het nu lijkt mogen wij 1 juli 2020 onze deuren weer openen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal rond 16 juni weer mogelijk zijn.

Wij hopen u snel weer welkom te heten voor een ontspannende dag bij de Waterlelie. Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00