Lavendel massage

Tijdens de ontspannende Lavendel massage van 25 minuten worden uw voeten en de achterzijde van uw lichaam gemasseerd met geurige lavendel olie. Tijdens deze massage worden zachte strijkingen en subtiele knedingen met elkaar gecombineerd, van schouder tot en met de voet en weer terug.

Ontspannende massage

De Lavendel massage van 55 minuten bestaat uit een weldadige lange, ontspannende massage van de voor- en achterzijde van het lichaam. De voeten, handen en hoofdhuid worden zeker niet vergeten. De zachte strijkingen en subtiele knedingen wisselen elkaar af en brengen u in Italiaanse, ontspannen sferen.

Voordelen van lavendelolie

Tijdens de Lavendel massage wordt gebruik gemaakt van heerlijk geurende, pure lavendelolie uit Italië. Eén van onze masseurs heeft deze olie meegenomen van een boerderij uit Italië waar nog op traditionele wijze, zonder gebruik van kunstmatige middelen lavendel wordt verbouwd. Lavendelolie werkt kalmerend, verzachtend, opbeurend en brengt de geest in balans. Het helpt daarom goed bij slapeloosheid, stress, onrust en zelfs bij een verbrande huid door de zon.

Deze zomer is het ook mogelijk om deze massage te ervaren in de buitenlucht. Combineer de frisse buitenlucht met pure ontspanning. Kijk hier voor meer informatie.
Heeft u bezwaar tegen een massage in de buitenlucht? Stuur dan een mailtje naar info@waterlelie.nl en we zullen uw massage binnen inplannen.

Welkom!

Wij zijn weer open: coronaproof en met de vertrouwde sfeer en kwaliteit die u van ons bent gewend!

U bent op alle dagen van harte welkom uitsluitend na reservering van uw entree & behandeling.

Wij kijken ernaar uit om u weer te zien mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00