Lavendel massage

Tijdens de ontspannende Lavendel massage van 25 minuten worden uw voeten en de achterzijde van uw lichaam gemasseerd met geurige lavendel olie. Tijdens deze massage worden zachte strijkingen en subtiele knedingen met elkaar gecombineerd, van schouder tot en met de voet en weer terug.

Ontspannende massage

De Lavendel massage van 55 minuten bestaat uit een weldadige lange, ontspannende massage van de voor- en achterzijde van het lichaam. De voeten, handen en hoofdhuid worden zeker niet vergeten. De zachte strijkingen en subtiele knedingen wisselen elkaar af en brengen u in Italiaanse, ontspannen sferen.

Voordelen van lavendelolie

Tijdens de Lavendel massage wordt gebruik gemaakt van heerlijk geurende, pure lavendelolie uit Italië. Eén van onze masseurs heeft deze olie meegenomen van een boerderij uit Italië waar nog op traditionele wijze, zonder gebruik van kunstmatige middelen lavendel wordt verbouwd. Lavendelolie werkt kalmerend, verzachtend, opbeurend en brengt de geest in balans. Het helpt daarom goed bij slapeloosheid, stress, onrust en zelfs bij een verbrande huid door de zon.

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00