Lavendel massage

Tijdens de ontspannende Lavendel massage van 25 minuten worden uw voeten en de achterzijde van uw lichaam gemasseerd met geurige lavendel olie. Tijdens deze massage worden zachte strijkingen en subtiele knedingen met elkaar gecombineerd, van schouder tot en met de voet en weer terug.

Ontspannende massage

De Lavendel massage van 55 minuten bestaat uit een weldadige lange, ontspannende massage van de voor- en achterzijde van het lichaam. De voeten, handen en hoofdhuid worden zeker niet vergeten. De zachte strijkingen en subtiele knedingen wisselen elkaar af en brengen u in Italiaanse, ontspannen sferen.

Voordelen van lavendelolie

Tijdens de Lavendel massage wordt gebruik gemaakt van heerlijk geurende, pure lavendelolie uit Italië. Eén van onze masseurs heeft deze olie meegenomen van een boerderij uit Italië waar nog op traditionele wijze, zonder gebruik van kunstmatige middelen lavendel wordt verbouwd. Lavendelolie werkt kalmerend, verzachtend, opbeurend en brengt de geest in balans. Het helpt daarom goed bij slapeloosheid, stress, onrust en zelfs bij een verbrande huid door de zon.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 27 april 2021 te sluiten wegens de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00