India massage

De India massage is een zacht energetische massage die bijdraagt aan de totale ontspanning van lichaam en geest. De massage werkt op de spieren en het energiesysteem en brengt het lichaam in balans en wordt gegeven op een verwarmde tafel. De warme tafel en olie geven u meteen een behaaglijk gevoel zodat u zich aan de massage kunt overgeven. Kortom een heerlijke ontspannende verwenmassage.

Tijdens de India massage van 25 minuten worden uw onderrug en lange rugspieren met verwarmde kruidenolie zacht gemasseerd, daarna handen en voeten. Vervolgens worden beide zijden van de achterkant over de gehele lengte van uw lichaam met zachte strijkingen en subtiele knedingen gemasseerd; van schouder tot en met de voet en weer terug.

Bij de India-XL (55 minuten) draait u na de lange strijkingen van de achterzijde op uw rug waarna uw benen voorzichtig worden gerekt en losgeschud. Vervolgens worden de voeten en tenen los gemasseerd. De ontspannen benen worden nu door middel van de lange strijkingen met olie en subtiele knedingen losgemaakt. Als beide benen zo weldadig ontspannen op de behandeltafel rusten gaat de masseur naar het hoofdeinde. Daar worden uw hoofd, nek, hals en decolleté rustig gemasseerd.

Deze zomer is het ook mogelijk om deze massage te ervaren in de buitenlucht. Combineer de frisse buitenlucht met pure ontspanning. Kijk hier voor meer informatie.
Heeft u bezwaar tegen een massage in de buitenlucht? Stuur dan een mailtje naar info@waterlelie.nl en we zullen uw massage binnen inplannen.

 

 

Welkom!

Wij zijn weer open: coronaproof en met de vertrouwde sfeer en kwaliteit die u van ons bent gewend!

U bent op alle dagen van harte welkom uitsluitend na reservering van uw entree & behandeling.

Wij kijken ernaar uit om u weer te zien mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00