Honing Gember Massage

Geniet tijdens de koudere herfst- en wintermaanden van deze luxueuze, verwarmende en heerlijk geurende massage. De Honing Gember massage is een ontspannend cadeautje voor uzelf. De geur van honing en gember zorgt voor een compleet gevoel van ontspanning wanneer u geniet van de klassieke massage. Tijdens de koudere maanden verwarmt deze massage optimaal.

Tijdens de massage van 25 minuten worden uw rugzijde, schouders en nek gemasseerd. Bij de massage van 55 minuten worden aanvullend uw benen, voeten, armen en handen gemasseerd. U voelt de spanning en knopen verminderen en na afloop voelt u zich heerlijk ontspannen.

Pure verwennerij voor lichaam en geest…dus wacht niet langer en trakteer uzelf op een moment van ontspanning met deze bijzondere massage.

De geurige en hydraterende massageolie die wordt gebruikt is gemaakt van abrikozenpit olie, bijenwas, sheabutter, honing, gember, rozemarijn. De perfecte combinatie voedt de huid heerlijk tijdens de wintermaanden. Deze mix hydrateert en verzacht de huid en zorgt ervoor dat deze heerlijk ruikt en zacht en glad aanvoelt.

  • Honing is voedend voor de huid en verwarmend. Honing en bijenwas werden door de oude Egyptenaren al toegepast als ultieme bestanddelen voor luxueuze verzorging.
  • Gember is in de Ayurvedische gezondheidsleer een centraal ingrediënt: het is verwarmend en stimuleert de spijsvertering.
Aangepaste opening i.v.m. Corona maatregelen.

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten.

Wij kijken ernaar uit u vanaf 29 april weer te begroeten! Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij wensen u allen sterkte in deze vreemde periode en hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00