Honing Gember Massage

Geniet tijdens de koudere herfst- en wintermaanden van deze luxueuze, verwarmende en heerlijk geurende massage. De Honing Gember massage is een ontspannend cadeautje voor uzelf. De geur van honing en gember zorgt voor een compleet gevoel van ontspanning wanneer u geniet van de klassieke massage. Tijdens de koudere maanden verwarmt deze massage optimaal.

Tijdens de massage van 25 minuten worden uw rugzijde, schouders en nek gemasseerd. Bij de massage van 55 minuten worden aanvullend uw benen, voeten, armen en handen gemasseerd. U voelt de spanning en knopen verminderen en na afloop voelt u zich heerlijk ontspannen.

Pure verwennerij voor lichaam en geest…dus wacht niet langer en trakteer uzelf op een moment van ontspanning met deze bijzondere massage.

De geurige en hydraterende massageolie die wordt gebruikt is gemaakt van abrikozenpit olie, bijenwas, sheabutter, honing, gember, rozemarijn. De perfecte combinatie voedt de huid heerlijk tijdens de wintermaanden. Deze mix hydrateert en verzacht de huid en zorgt ervoor dat deze heerlijk ruikt en zacht en glad aanvoelt.

  • Honing is voedend voor de huid en verwarmend. Honing en bijenwas werden door de oude Egyptenaren al toegepast als ultieme bestanddelen voor luxueuze verzorging.
  • Gember is in de Ayurvedische gezondheidsleer een centraal ingrediënt: het is verwarmend en stimuleert de spijsvertering.
Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00