Cupping Treatment Deluxe

De Cupping Treatment Deluxe is een ideale behandeling tegen huidveroudering. De behandeling bestaat uit een uitgebreide anti-ageing gezichtsbehandeling en een lichaamsmassage die gegeven wordt met de hand en met cups.

Wat is cupping?
Cupping is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van cups die vacuüm worden gezogen op de huid. De kracht van vacuüm kan vrij sterk zijn, het stimuleert de doorbloeding optimaal. Verklevingen en spierknopen worden naar het oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Afvalstoffen komen vrij en worden direct weggehaald. Het verstevigt de huid, verbetert de bloedsomloop, heeft een positief effect op cellulitis en gaat huidveroudering tegen.

De lichaamsmassage
De Cupping Treatment Deluxe gaat van start met een cupping massage die afwisselend wordt gegeven met de hand en met speciale cups. De rug en achterzijde van de benen worden gemasseerd. Daarna draait u zich om en gaat de schoonheidsspecialiste verder met de gezichtsbehandeling. Uw huid wordt geanalyseerd en de producten en intensiteit worden aangepast op uw huidtype en huidconditie. Uw gezicht, hals en decolleté worden gescrubd en gereinigd. Daarna is uw huid klaar voor de speciale cupping massage. De massage wordt gegeven met een olie naar keuze. Na de gezichtsmassage krijgt u een masker dat speciaal gericht is op huidverbetering. Terwijl het masker optimaal op uw huid inwerkt gaat de schoonheidsspecialiste verder met de massage van de voorzijde van uw benen en buik. De behandeling wordt afgesloten met dagverzorging voor uw gezicht.

Speciale oliën
Tijdens de massage worden speciale oliën gebruikt, iedere olie heeft specifieke voordelen. In overleg met de masseur wordt gekeken welke olie het beste bij uw wensen past. U kunt kiezen uit de volgende heerlijke varianten:

 • Circuflow heeft een positief effect op de doorbloeding. Het kalmeert en herstelt de huid en ruikt naar kamille, kastanje en rozemarijn.
 • Cellulite Be Gone werkt ontgiftend, vocht afdrijvend en anti-ageing. De speciale ingrediënten Buchu, korianderzaadolie en moringa zorgen voor deze positieve effecten.
 • Skin Get a Life is gemaakt van wortelzaad en neroli. Het werkt herstellend op psoriasis en eczeem en vermindert littekenweefsel.
 • Aches and Pains werkt, zoals de naam al doet vermoeden, pijnverlichtend en herstellend. Het helpt tegen zwelling en stijfheid dankzij de ingrediënten katafray, litsea, arnica, gifsumak en zilverkaars.
 • Stress No More helpt bij nervositeit, spanning, depressie, vermoeidheid en emotionele verstoringen. De ingrediënten geranium, patchouli, limoen, caanga, jasmijn en kamille stimuleren het Serotonine Hormoon, dat een gelukkig gevoel geeft. De olie helpt bij emotionele verstoringen, vermoeidheid en uitputting.
 • Bye Bye Belly Blues geurt heerlijk naar lavendel, eucalyptus en sinaasappel en helpt bij verstoorde systemen in de buikstreek. Deze olie verbetert de spijsvertering en helpt bij de opname van voedingsstoffen en het verwijderen van afvalstoffen.

Minder geschikt voor:
Deze behandeling is helaas niet geschikt voor zwangere vrouwen en gasten jonger dan 18 jaar. Of gasten met:

 • Diabetes
 • Een ernstige ziekte of die onder behandeling staan van een arts
 • Ader ontsteking (Flebitis)
 • Bloedverdunners (uitzondering: Ascal)
 • Grote spataderen

 

Vanaf 1 juli weer open!

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten. Zoals het nu lijkt mogen wij 1 juli 2020 onze deuren weer openen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal rond 16 juni weer mogelijk zijn.

Wij hopen u snel weer welkom te heten voor een ontspannende dag bij de Waterlelie. Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00