Lentebries arrangement

Voel de heerlijke lentebries en ontspan!

Ook in het voorjaar is het heerlijk ontspannen bij de Waterlelie; de natuur bloeit weer op, de vogels fluiten en de zon begint weer te stralen. Op warme lentedagen is het heerlijk om te loungen in de prachtige tuin of op het terras en baantjes te trekken of lekker te dobberen in het zwembad.

Geef u helemaal over aan uw me-time en kom helemaal tot rust tijdens een fijne behandeling van 25 minuten; de klassieke massage, een voetmassage of body cupping.

Ook de innerlijke mens is belangrijk tijdens uw bezoek. Geniet van een heerlijk 2-gangendiner waarbij u keuze heeft uit onze Waterlelie weekspecial, linquine zalm of rustica of de Waterlelie of vegan burger. Als dessert serveren we u een sorbet.

Kortom, voel die heerlijke lentebries en vier de lente met dit fijne arrangement!

Reserveren

Geachte gast,

Naar aanleiding van de laatste berichten ziet het er naar uit dat we met de wellnessresorts niet in de 2e fase van de heropening vallen. We zijn vooralsnog gesloten t/m 8 juni 2021.

Om administratieve verwarring en teleurstelling te voorkomen kunt u pas weer reserveren zodra er een officieel bericht is over de heropening van fase 3. Wanneer het zover is zullen wij dit hier communiceren.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00