Select Wellness Group

Wellnessresort de Waterlelie is aangesloten bij de Select Wellness Group (SWG)

Deze naam staat voor een selectie van wellnessbedrijven met een eigen identiteit en karakter, waar persoonlijke aandacht en service voorop staan; Wellness with a personal touch.


Terug naar de essentie van wellness

De bedrijven vormen de perfecte locatie voor uw wellnessdag met hun verscheidenheid aan sauna- en wellnessfaciliteiten, ontspannende (beauty)behandelingen en heerlijke gerechten. Met andere woorden, terug naar de essentie van wellness: ontspannen, wegdromen en helemaal tot rust komen. 

U heeft de keuze uit meer dan 25 wellnesslocaties in Nederland. Voor meer informatie kijkt u op de website www.selectwellness.nl.


Wellnesscard: Spaar mee voor gratis entree

Heeft u al een wellnesscard waarmee u spaart voor een gratis entree? Als gast van de Select Wellness Group locaties kunt u de gratis Wellnesscard ontvangen (vraag ernaar bij de receptie), waarmee u middels puntenopbouw automatisch voor voordeel spaart.

Bij elke bestede 2 euro* krijgt u een spaarpunt. Bij besteding van bijvoorbeeld 50,- euro ontvangt u 25 punten. En bij 295 punten heeft u al een gratis saunabezoek (in één van de SWG-locaties) gespaard.

*m.u.v. de aankoop van cadeaubonnen

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00