Aufgusstijden

Dagelijks vinden de opgietingen op onderstaande tijden plaats.

  • 14.00 uur     Lange Aufguss – 30 minuten inclusief pauze
  • 15.30 uur     Korte Aufguss – 15 minuten zonder pauze
  • 17.30 uur      Korte Aufguss – 15 minuten zonder pauze
  • 20.00 uur    Lange Aufguss – 30 minuten met pauze
  • 21.30 uur     Korte Aufguss – 15 minuten zonder pauze (extra op vrijdag en zaterdag)

Over de opgietingen

Sinds 2 december 2018 vinden de opgietingen in onze nieuwe Kelo sauna plaats. Een nieuwe opgiet sauna vraagt ook om een andere werkwijze; we informeren u hier graag over. Anders dan de vorige opgiet sauna is de Kelo sauna gedurende de hele dag geopend voor gebruik. De Aufgussmeister zal voorafgaand aan de opgieting de gasten verzoeken de sauna te verlaten, zodat deze gereed gemaakt kan worden. Daarom verzoeken we u om voorafgaand aan de opgieting bij de Kelo sauna te wachten totdat de Aufgussmeister de deur opent. De Kelo sauna beschikt over vloerverkoeling daardoor is het dragen van slippers in de sauna niet nodig en toegestaan; deze dient u buiten achter te laten.

Veel van onze gasten ervaren de opgieting als een aangename beleving. Maar we hebben gemerkt, dat niet iedereen behoefte heeft aan een pauze tijdens de opgieting. Dit heeft geresulteerd in een nieuw opgietschema, de tijdstippen blijven hetzelfde. Onze opgieters verzorgen dagelijks 2 opgietingen zonder pauze en 2 met pauze (3 met pauze in het weekend). Hiermee willen we iedereen de mogelijkheid bieden om op zijn of haar eigen wijze te genieten van de opgieting.

Wat gebeurt er met de huidige opgiet sauna? Deze sluiten we totdat we hiervoor een andere bestemming hebben gevonden. Zodra hier meer over bekend is, ontvangt u van ons weer een update.

10-badenkaart actie: nu €199 i.p.v. €242 + 2x avondentree cadeau

Profiteer t/m 30 juni 2019 van onze Badenkaart actie en ontvang 2x extra avondentree cadeau t.w.v. €44,-. De badenkaart is 1 jaar geldig op alle dagen van de week, ook tijdens feestdagen waarop de meeste acties zijn uitgesloten. Als badenkaarthouder heeft u daarnaast nog meer voordeel: u krijgt 15% korting op een behandeling!

Dus 12x genieten bij de Waterlelie én korting: u betaalt slechts €16,58 per bezoek i.p.v. €32,00. De Badenkaart is verkrijgbaar bij onze receptie en gemakkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

0 Winkelwagen Totaal  0,00