Zomer Hamam – 25 min.

Hij is er weer, de Zomer Hamam!
In de zomermaanden (van 1 mei t/m 30 september) hebben we speciaal voor u de Zomer Hamam van 25 minuten. Tijdens dit authentieke oosterse reinigingsritueel  worden uw zintuigen geprikkeld. Deze bestaat uit verschillende rituelen, zoals warmte, water, reiniging, scrub, schuim, haar wassen en ontspanning.

De Zomer Hamam

We beginnen met het scrubben van uw huid waarbij de dode huidcellen worden verwijderd met een zijden handschoen (Kese). Vervolgens wordt uw lichaam (voor- en achterzijde) ingezeept met een heerlijke olijfoliezeep met behulp van de Torba (katoenen zak) en wassen we uw huid met een fijne zachte handschoen, ook wel Liff genoemd. Terwijl uw lichaam nog bedekt is met schuim wassen we uw haar met een shampoo. De Hamam eindigt met het afspoelen van het lichaam met (warm) water. Tevens krijgt u de scrubhandschoen mee naar huis.

Na afloop is uw huid gereinigd, voelt fluweelzacht aan en zijn uw spieren ontspannen en kunt u onder het genot van een kopje Turkse thee nog nagenieten in ons restaurant of op het terras.

 

Tip: De Hamam zorgt er ook nog eens voor dat u een mooi egaal gebruinde huid heeft in de zomer.

Geachte gast,

Naar aanleiding van de laatste berichten ziet het er naar uit dat we met de wellnessresorts niet in de 2e fase van de heropening vallen. We zijn vooralsnog gesloten t/m 8 juni 2021.

Om administratieve verwarring en teleurstelling te voorkomen kunt u pas weer reserveren zodra er een officieel bericht is over de heropening van fase 3. Wanneer het zover is zullen wij dit hier communiceren.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00