Zomer Hamam – 25 min.

Hij is er weer, de Zomer Hamam!
In de zomermaanden (van 1 mei t/m 30 september) hebben we speciaal voor u de Zomer Hamam van 25 minuten. Tijdens dit authentieke oosterse reinigingsritueel worden uw zintuigen geprikkeld. Deze behandeling bestaat uit verschillende rituelen, zoals warmte, water, reiniging, scrub, schuim, haar wassen en ontspanning.

De Zomer Hamam

We beginnen met het scrubben van uw huid waarbij de dode huidcellen worden verwijderd met een zijden handschoen (Kese). Vervolgens wordt uw lichaam (voor- en achterzijde) ingezeept met een heerlijke olijfoliezeep met behulp van de Torba (katoenen zak) en wassen we uw huid met een fijne zachte handschoen, ook wel Liff genoemd. Terwijl uw lichaam nog bedekt is met schuim wassen we uw haar met een shampoo. De Hamam eindigt met het afspoelen van het lichaam met (warm) water. Tevens krijgt u de scrubhandschoen mee naar huis.

Na afloop is uw huid gereinigd, voelt fluweelzacht aan en zijn uw spieren ontspannen en kunt u onder het genot van een kopje Turkse thee nog nagenieten in ons restaurant of op het terras.

 

Tip: De Hamam zorgt er ook nog eens voor dat u een mooi egaal gebruinde huid heeft in de zomer.

Vier uw vakantie bij ons!

Reserveer naast uw saunabezoek direct een ontspannende massage of heerlijke hamam.

Wij wensen u veel wellnessplezier.

0 Winkelwagen Totaal  0,00