Zomer Hamam I 25 min.

In de zomer hebben we speciaal voor u de Zomer Hamam van 25 minuten. Tijdens dit authentieke oosterse reinigingsritueel  worden uw zintuigen geprikkeld. Deze bestaat uit verschillende rituelen, zoals warmte, water, reiniging, scrub, schuim, haar wassen en ontspanning.

De Zomer Hamam

We beginnen met het scrubben van uw huid waarbij de dode huidcellen worden verwijderd met een zijden handschoen (Kese). Vervolgens wordt uw lichaam (voor- en achterzijde) ingezeept met een heerlijke olijfoliezeep met behulp van de Torba (katoenen zak) en wassen we uw huid met een fijne zachte handschoen, ook wel Liff genoemd. Terwijl uw lichaam nog bedekt is met schuim wassen we uw haar met een shampoo en volgt een korte maar heerlijke hoofdhuidmassage. De Hamam eindigt met het afspoelen van het lichaam met (warm) water. Tevens krijgt u de scrubhandschoen mee naar huis.

Na afloop is uw huid gereinigd, voelt fluweelzacht aan en zijn uw spieren ontspannen en kunt u onder het genot van een kopje Turkse thee nog nagenieten in ons restaurant of op het terras.

 

Tip: De Hamam zorgt er ook nog eens voor dat u een mooi egaal gebruinde huid heeft in de zomer.

Zomeravond 5-badenkaart: € 65,00 i.p.v. € 105,00

Geniet bij de Waterlelie van de zwoele zomeravonden met de Zomeravond 5-badenkaart. Deze koopt u snel en gemakkelijk online via onze webshop.

De badenkaart is een digitale kaart in ons kassasysteem. U ontvangt een bevestiging van de aankoop per e-mail en ontvangt geen fysieke kaart per e-mail of post.

Voorwaarden

  • Geldig op alle avonden van de week vanaf 17.00 uur.
  • Geldig in juli, augustus en september 2018.
  • Niet persoonsgebonden, u kunt hier dus samen met anderen gebruik van maken.
0 Winkelwagen Totaal  0,00