Rasul Deluxe

Een gezamenlijk orientaals badritueel in de 1001-pracht-ruimte met intensief reinigende klei (rhassoul). Het vuil uit uw porien en dode huidcellen verdwijnen en de doorbloeding verbeterd.

Rasul

De Rasul is een oriëntaals badritueel waarbij u op een bijzondere manier uw huid reinigt. We beginnen we met kort douchen en het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub. Door eerst te scrubben komen dode huidcellen en droogte velletjes los van het lichaam, hierna kan de Rasul klei beter inwerken. Na dit af te spoelen brengt u een gezichtsmasker aan op uw gezicht waarna u zich vervolgens van top tot teen insmeert met de klei. Deze laten we 10 minuten inwerken. Hiervoor kunt plaatsnemen op de verwarmde banken en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom.

Na deze 10 minuten spoelt u zich af onder een lauwwarme douche en smeert u zich in met een fijne verzorgende bodylotion. Uw huid voelt heerlijk zacht en verzorgd aan.

Dit ritueel vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in de Rasulruimte van Duizend- en-een-Pracht.

In de zomer bieden we een speciale Zomer Rasul aan waarbij we gebruik maken van een kokos/vanille rasul en scrub. Deze zal standaard worden gebruikt tijdens de Rasul.
Indien u de voorkeur geeft aan de klei dan verzoeken wij u om dit bij uw reservering aan te geven of bij het inchecken.

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00