Hamam Special

  • Hamam Special

Geniet van een authentiek Oosters reinigingsritueel met onze Hamam Special: entree inclusief Hamam (25 minuten), Turkse thee en een maaltijdsalade of Yakitori kipspies (lunch of diner).

Over de Hamam (25 minuten)

De Hamam van 25 minuten begint met het scrubben van uw huid waarbij de dode huidcellen worden verwijderd met een zijden handschoen (kese), waarna uw gehele lichaam wordt ingezeept met olijfoliezeep met behulp van de Torba (katoenen zak). Vervolgens wordt uw huid gewassen met een speciale handschoen, ook wel liff genoemd. Terwijl uw lichaam nog bedekt is met schuim wordt uw haar gewassen met een fijne shampoo en volgt een heerlijke hoofdhuidmassage. De Hamam eindigt met een afspoeling van het lichaam met (warm) water.

De behandeling kan individueel of met z’n tweeën worden ondergaan en vindt plaats met maximaal 2 personen in de Hamam van onze Duizend-en-één-Pracht wereld.

 

Tip! Gaat u binnenkort op vakantie of wilt u mooi bruin worden van de voorjaarszon? Dan is deze Hamam Special echt iets voor u! Door het verwijderen van de dode huidcellen wordt u mooier bruin en blijft de kleur ook langer behouden.

 

Let op! Indien u zwanger bent, kunt u de Hamam niet ondergaan.

0 Winkelwagen Totaal  0,00