Hamam Deluxe – 50 min.

  • Hamam Deluxe

De Hamam Deluxe is een ware sensatie waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Geniet van het warme water, de geuren en aanrakingen en ontspan van top tot teen.

Beleef de Hamam Deluxe

De Hamam Deluxe vindt plaats in de Orientaalse 1001 Pracht-wereld van Wellnessresort de Waterlelie; een saunawereld in oosterse stijl. In onze Hamam ruimte neemt u plaats op een van de verwarmde marmeren platen, waarna het badritueel begint met het scrubben van de voor- en achterzijde van uw lichaam. Dit gebeurt met een speciale scrubhandschoen van zijde.

Heerlijke schuimmassage

Vervolgens wordt uw lichaam ingezeept door middel van een palmwortelkwast. Ook wel Tekya genoemd. Deze wordt zacht gemaakt in olijfzeep en zorgt voor aangename en bijzondere prikkels op uw huid. Daarna wordt uw lichaam met behulp van een traditionele zeepzak bedekt met een dikke schuimlaag. Eenmaal bedekt met deze schuimlaag kunt u zich overgeven aan de heerlijke schuimmassage die volgt.

Warm waterritueel

De Hamam Deluxe eindigt met een fijne hoofdhuidmassage, het wassen van uw haren met olijfolieshampoo en een warm waterritueel waarmee uw lichaam wordt afgespoeld. Na afloop bent u totaal ontspannen, voelt uw huid zijdezacht aan en kunt u onder het genot van een kopje Turkse Thee nog even nagenieten.

Goed om te weten: wij raden de Hamam af tijdens de zwangerschap omdat dit teveel druk met zich mee kan brengen. Ga in plaats daarvan voor een ontspannende Tekya behandeling als u zwanger bent.

 

Vier uw vakantie bij ons!

Reserveer naast uw saunabezoek direct een ontspannende massage of heerlijke hamam.

Wij wensen u veel wellnessplezier.

0 Winkelwagen Totaal  0,00