Hamam Deluxe l 50 min.

  • Hamam Deluxe

De Hamam Deluxe is een ware sensatie waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Geniet van het warme water, de geuren en aanrakingen en ontspan van top tot teen.

Beleef de Hamam Deluxe

De Hamam Deluxe vindt plaats in de Orientaalse 1001 Pracht-wereld van Wellnessresort de Waterlelie; een saunawereld in oosterse stijl. In onze Hamam ruimte neemt u plaats op een van de verwarmde marmeren platen, waarna het badritueel begint met het scrubben van de voor- en achterzijde van uw lichaam. Dit gebeurt met een speciale scrubhandschoen van zijde.

Heerlijke schuimmassage

Vervolgens wordt uw lichaam ingezeept door middel van een palmwortelkwast. Ook wel Tekya genoemd. Deze wordt zacht gemaakt in olijfzeep en zorgt voor aangename en bijzondere prikkels op uw huid. Daarna wordt uw lichaam met behulp van een traditionele zeepzak bedekt met een dikke schuimlaag. Eenmaal bedekt met deze schuimlaag kunt u zich overgeven aan de heerlijke schuimmassage die volgt.

Warm waterritueel

De Hamam Deluxe eindigt met een fijne hoofdhuidmassage, het wassen van uw haren met olijfolieshampoo en een warm waterritueel waarmee uw lichaam wordt afgespoeld. Na afloop bent u totaal ontspannen, voelt uw huid zijdezacht aan en kunt u onder het genot van een kopje Turkse Thee nog even nagenieten.

Goed om te weten: wij raden de Hamam af tijdens de zwangerschap omdat dit teveel druk met zich mee kan brengen. Ga in plaats daarvan voor een ontspannende Tekya behandeling als u zwanger bent.

 

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00