Hamam Deluxe l 50 min.

  • Hamam Deluxe

De Hamam Deluxe is een ware sensatie waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld. Geniet van het warme water, de geuren en aanrakingen en ontspan van top tot teen.

Beleef de Hamam Deluxe

De Hamam Deluxe vindt plaats in de Orientaalse 1001 Pracht-wereld van Wellnessresort de Waterlelie; een saunawereld in oosterse stijl. In onze Hamam ruimte neemt u plaats op een van de verwarmde marmeren platen, waarna het badritueel begint met het scrubben van de voor- en achterzijde van uw lichaam. Dit gebeurt met een speciale scrubhandschoen van zijde.

Heerlijke schuimmassage

Vervolgens wordt uw lichaam ingezeept door middel van een palmwortelkwast. Ook wel Tekya genoemd. Deze wordt zacht gemaakt in olijfzeep en zorgt voor aangename en bijzondere prikkels op uw huid. Daarna wordt uw lichaam met behulp van een traditionele zeepzak bedekt met een dikke schuimlaag. Eenmaal bedekt met deze schuimlaag kunt u zich overgeven aan de heerlijke schuimmassage die volgt.

Warm waterritueel

De Hamam Deluxe eindigt met een fijne hoofdhuidmassage, het wassen van uw haren met olijfolieshampoo en een warm waterritueel waarmee uw lichaam wordt afgespoeld. Na afloop bent u totaal ontspannen, voelt uw huid zijdezacht aan en kunt u onder het genot van een kopje Turkse Thee nog even nagenieten.

Goed om te weten: wij raden de Hamam af tijdens de zwangerschap omdat dit teveel druk met zich mee kan brengen. Ga in plaats daarvan voor een ontspannende Tekya behandeling als u zwanger bent.

 

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want u kunt deze t/m 14 maart inleveren.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00