Cleopatra Rasul Deluxe – 40 min.

Een gezamenlijk oriëntaals badritueel in de 1001-pracht-ruimte met intensief reinigende klei (rhassoul). Het vuil uit uw poriën en dode huidcellen worden verwijdert en de doorbloeding verbeterd.

Rasul

De Rasul is een oriëntaals badritueel waarbij u op een authentieke manier uw huid reinigt. We beginnen met douchen en het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub met daaraan toegevoegd honing extracten. Door eerst te scrubben komen dode huidcellen en droge velletjes los van het lichaam, hierna kan de Rasul klei beter inwerken. Na dit af te spoelen brengt u een gezichtsmasker met Royal Jelly aan waarna u zich vervolgens van top tot teen insmeert met de met honing verrijkte klei. Deze laten we een aantal minuten inwerken. Hiervoor kunt u plaatsnemen op de verwarmde banken en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom met een oosterse muzikale begeleiding op de achtergrond.

Heerlijk zacht en verzorgd 

Na deze inwerktijd spoelt u zich af onder een warme douche en smeert u zich in met een fijne verzorgende bodycrème. Tevens wordt u een Argan met Shea Butter haarserum aangeboden om in het haar aan te brengen. Uw huid en haar voelt heerlijk zacht en verzorgd aan. Als piece de resistance krijgt u een heerlijk kopje Turkse thee in het restaurant.

Dit ritueel vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in de Rasulruimte van Duizend-en-een-Pracht.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want de actie wordt verlengd.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00