Cleopatra Rasul Deluxe – 40 min.

Een gezamenlijk oriëntaals badritueel in de 1001-pracht-ruimte met intensief reinigende klei (rhassoul). Het vuil uit uw poriën en dode huidcellen worden verwijdert en de doorbloeding verbeterd.

Rasul

De Rasul is een oriëntaals badritueel waarbij u op een authentieke manier uw huid reinigt. We beginnen met douchen en het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub met daaraan toegevoegd honing extracten. Door eerst te scrubben komen dode huidcellen en droge velletjes los van het lichaam, hierna kan de Rasul klei beter inwerken. Na dit af te spoelen brengt u een gezichtsmasker met Royal Jelly aan waarna u zich vervolgens van top tot teen insmeert met de met honing verrijkte klei. Deze laten we een aantal minuten inwerken. Hiervoor kunt u plaatsnemen op de verwarmde banken en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom met een oosterse muzikale begeleiding op de achtergrond.

Heerlijk zacht en verzorgd 

Na deze inwerktijd spoelt u zich af onder een warme douche en smeert u zich in met een fijne verzorgende bodycrème. Tevens wordt u een Argan met Shea Butter haarserum aangeboden om in het haar aan te brengen. Uw huid en haar voelt heerlijk zacht en verzorgd aan. Als piece de resistance krijgt u een heerlijk kopje Turkse thee in het restaurant.

Dit ritueel vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in de Rasulruimte van Duizend-en-een-Pracht.

U kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen zorgen voor nieuwe uitdagingen. Maar wij gaan deze graag aan verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Momenteel houdt dit in dat wij alleen Blok 1 en Blok 2 aanbieden zodat u nóg meer ruimte heeft en we u de vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. Blok 3 is daarom niet beschikbaar zolang de tijdelijke maatregelen gelden.
Daarnaast creëren wij meer horecaruimte zodat u nog steeds van uw hapje en drankje kunt genieten. De bar sluit om 21.45 uur en de openingstijden voor het weekend zijn gelijkgetrokken met de rest van de dagen. I.v.m. de aangepaste sluitingstijd checkt u uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00