Cleopatra Rasul Deluxe – 25 min.

Een gezamenlijk oriëntaals badritueel in de 1001-pracht-ruimte met intensief reinigende klei (rhassoul). Het vuil uit uw poriën en dode huidcellen worden verwijdert en de doorbloeding verbeterd.

Rasul

De Rasul is een oriëntaals badritueel waarbij u onder begeleiding op een authentieke manier uw huid reinigt. We beginnen met douchen en het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub met daaraan toegevoegd honing extracten. Door eerst te scrubben komen dode huidcellen en droge velletjes los van het lichaam, hierna kan de Rasul klei beter inwerken. Na dit af te spoelen brengt u een gezichtsmasker met Royal Jelly aan waarna u zich vervolgens van top tot teen insmeert met de met honing verrijkte klei. Deze laten we een aantal minuten inwerken. Hiervoor kunt u plaatsnemen op de verwarmde banken en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom met een oosterse muzikale begeleiding op de achtergrond.

Heerlijk zacht en verzorgd 

Na deze inwerktijd spoelt u zich af onder een warme douche en smeert u zich in met een fijne verzorgende bodycrème. Tevens wordt u een Argan met Shea Butter haarserum aangeboden om in het haar aan te brengen. Uw huid en haar voelt heerlijk zacht en verzorgd aan.

Dit ritueel vindt met meerdere personen plaats in de Rasulruimte van Duizend-en-een-Pracht. €17,50 per persoon of €30,00 voor 2 personen.

Vier uw vakantie bij ons!

Reserveer naast uw saunabezoek direct een ontspannende massage of heerlijke hamam.

Wij wensen u veel wellnessplezier.

0 Winkelwagen Totaal  0,00