Cleopatra Rasul Deluxe – 40 minuten

Een gezamenlijk oriëntaals badritueel in de 1001-pracht-ruimte met intensief reinigende klei (rhassoul). Het vuil uit uw poriën en dode huidcellen worden verwijdert en de doorbloeding verbeterd.

Rasul

De Rasul is een oriëntaals badritueel waarbij u op een authentieke manier uw huid reinigt. We beginnen met douchen en het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub met daaraan toegevoegd honing extracten. Door eerst te scrubben komen dode huidcellen en droge velletjes los van het lichaam, hierna kan de Rasul klei beter inwerken. Na dit af te spoelen brengt u een gezichtsmasker met Royal Jelly aan waarna u zich vervolgens van top tot teen insmeert met de met honing verrijkte klei. Deze laten we een aantal minuten inwerken. Hiervoor kunt u plaatsnemen op de verwarmde banken en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom met een oosterse muzikale begeleiding op de achtergrond.

Heerlijk zacht en verzorgd 

Na deze inwerktijd spoelt u zich af onder een warme douche en smeert u zich in met een fijne verzorgende bodycrème. Tevens wordt u een Argan met Shea Butter haarserum aangeboden om in het haar aan te brengen. Uw huid en haar voelt heerlijk zacht en verzorgd aan. Als piece de resistance krijgt u een heerlijk kopje Turkse thee in het restaurant.

Dit ritueel vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in de Rasulruimte van Duizend-en-een-Pracht.

Vanaf 1 juli weer open!

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten. Zoals het nu lijkt mogen wij 1 juli 2020 onze deuren weer openen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal rond 16 juni weer mogelijk zijn.

Wij hopen u snel weer welkom te heten voor een ontspannende dag bij de Waterlelie. Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00