Sunday Happy D(M)eal

Reserveer de Sunday Happy D(M)eal en u heeft alle ingrediënten voor een heerlijke, bourgondische zondagmiddag. Kom om 15.00 uur naar Wellnessresort de Waterlelie en begin met borrelen in de tuin op één van de vele ligbedden of juist met de voeten bij de openhaard. Wanneer u ontspannen in badjas heeft plaatsgenomen serveren wij u graag onze overheerlijke nacho’s.

Neem daarna de tijd om te zwemmen in één van de buitenbaden, ervaar een opgieting en onthaast in één van de vele sauna’s. Begint u weer honger te krijgen? Dan kunt u kiezen uit vier heerlijke gerechten als diner:

  • De Waterlelie Burger.
  • De (vegetarische) Bombay Burger.
  • De Spareribs.
  • De overheerlijke Saté.

Bij het diner serveren wij u een kleine verrassing. Het is immers een Happy D(M)eal!

 

10-badenkaart actie: nu €199 i.p.v. €242 + 2x avondentree cadeau

Profiteer t/m 30 juni 2019 van onze Badenkaart actie en ontvang 2x extra avondentree cadeau t.w.v. €44,-. De badenkaart is 1 jaar geldig op alle dagen van de week, ook tijdens feestdagen waarop de meeste acties zijn uitgesloten. Als badenkaarthouder heeft u daarnaast nog meer voordeel: u krijgt 15% korting op een behandeling!

Dus 12x genieten bij de Waterlelie én korting: u betaalt slechts €16,58 per bezoek i.p.v. €32,00. De Badenkaart is verkrijgbaar bij onze receptie en gemakkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

0 Winkelwagen Totaal  0,00