Rasul Deal

Reserveer de Rasul Deal en ervaar dit oriëntaalse badritueel bij de Waterlelie. U mag kiezen tussen de Rasul Deluxe of de Cleopatra Rasul. U betaalt voor deze deal €32,50.

De Rasul is een oriëntaals badritueel dat plaats vindt in de 1001-pracht-ruimte met intensief reinigende klei (rhassoul). Tijdens dit ritueel reinigt u w huid grondig. U begint met kort douchen en het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub. De Kuusi scrub is een heerlijke milde scrub die gaat schuimen tijdens het scrubben. Tijdens het scrubben komen dode huidcellen en velletjes los van het lichaam. Na het afspoelen van de scrub brengt u een voedend masker aan op uw gezicht. U krijgt een schaaltje met boterzachte klei waar u zich van top tot teen mee in mag smeren. Om de huid optimaal de kans te geven alle werkzame stoffen uit de Rasul klei op te nemen, laten we de klein tien minuten inwerken. Hiervoor kunt u plaatsnemen op de comfortabele verwarmde banken van de Rasul ruimte en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom.

Zacht en verzorgd

Na 10 minuten spoelt u zich af onder een lauwwarme douche en smeert u zich in met een fijne verzorgende bodylotion. Voor uw haar hebben we een speciaal haarserum zodat u van top tot teen verzorgd weer uit de Rasul ruimte stapt. Uw huid voelt heerlijk zacht en verzorgd aan. Na het ritueel wordt u uitgenodigd om rustig bij te komen in het restaurant onder genot van een kopje Turkse thee. Dit ritueel vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in de Rasulruimte van Duizend- en-een-Pracht. We bieden naast de Rasul Deluxe ook een speciale Cleopatra Rasul aan waarbij speciale producten met honing worden gebruikt voor een extra luxe beleving.

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00