Rasul Deal

Reserveer de Rasul Deal en ervaar de Cleopatra Rasul Deluxe bij Wellnessresort de Waterlelie. U betaalt voor deze deal maar €32,50 i.p.v. €45,50.

De Rasul is een oriëntaals badritueel dat plaats vindt in de 1001-pracht-ruimte met intensief reinigende klei (rhassoul). Tijdens dit ritueel reinigt u w huid grondig. U begint met kort douchen en het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub. De Kuusi scrub is een heerlijke milde scrub die gaat schuimen tijdens het scrubben. Tijdens het scrubben komen dode huidcellen en velletjes los van het lichaam. Na het afspoelen van de scrub brengt u een voedend masker aan op uw gezicht. U krijgt een schaaltje met boterzachte klei verrijkt met honing waar u zich van top tot teen mee in mag smeren. Om de huid optimaal de kans te geven alle werkzame stoffen uit de Rasul klei op te nemen, laten we de klein tien minuten inwerken. Hiervoor kunt u plaatsnemen op de comfortabele verwarmde banken van de sfeervolle Rasul ruimte en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom.

Zacht en verzorgd

Na 10 minuten spoelt u zich af onder een lauwwarme douche en smeert u zich in met een fijne verzorgende bodylotion. Voor uw haar hebben we een speciaal haarserum zodat u van top tot teen verzorgd weer uit de Rasul ruimte stapt. Tijdens de Cleopatra Rasul worden speciale producten met honing gebruikt voor een extra luxe beleving. Na de Rasul voelt uw huid heerlijk zijdezacht en verzorgd aan. Om het ritueel passend af te sluiten wordt u daarna uitgenodigd om rustig bij te komen in het restaurant onder het genot van een kopje Turkse thee. Dit ritueel vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in de Rasulruimte van Duizend- en-een-Pracht.

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00