Face Peeling Marin | 25 min

De Face Peeling Marin gezichtsbehandeling is een ontspannende en intensieve huid verbeterende behandeling. Deze behandeling maakt uw huid voelbaar gladder. Poriën worden verfijnd en de huid is meer effen en stralend.

Diepe reiniging van de huid

De schoonheidsspecialiste begint de behandeling met het diep reinigen van uw huid. Vervolgens wordt de speciale peeling met AHA en PHA zuren aangebracht op gezicht en hals. De peeling moet 3 tot 5 minuten zijn magische werk doen. AHA en PHA, ook wel bekend als glycolzuur en gluconzuur zorgen voor het verwijderen van dode huidcellen. Het heeft een bewezen werkend effect op pigment ophopingen, ze stimuleren de celdeling en de huidkwaliteit.
Nadat de Peeling zachtjes is verwijderd wordt het speciale Soothing Repairing Balm masker  aangebracht. Dit zeer verzorgende en herstellende masker moet een aantal minuten inwerken. Tijdens het inwerken kunt u heerlijk ontspannen terwijl de schoonheidsspecialiste uw decolleté, nek en gezicht masseert.

Opvallend frisse huid

Afsluitend wordt het Intensieve Resurfacing serum , een oog- en dagverzorging en een SPF50+ aangebracht om uw huid te voeden en te beschermen tegen de zon. Deze behandeling geeft uw huid een uitgebreide opfrisser. De behandeling voedt, hydrateert en geeft uw huid een boost. Het is natuurlijk ook mogelijk om deze behandeling uit te breiden met onze beauty modules zoals bijvoorbeeld het epileren of verven van de wenkbrauwen. Bekijk hier alle modules.

Belangrijk na de behandeling

Om uw huid de tijd te geven om bij te komen van de behandeling raden wij u sterk aan om het eerste uur na de behandeling geen plaats te nemen in de sauna. De zon en de zonnebank kunt u de rest van de dag beter vermijden. Daarom raden wij u aan om deze behandeling aan het einde van uw saunabezoek te boeken of als een Salon Only behandeling.

In kuurverband

Het is ook mogelijk om deze gezichtsbehandeling in kuurverband te boeken. U komt dan vijf weken één keer per week langs voor een behandeling. Tijdens de kuur worden er peelings in verschillende gradaties qua sterkte gebruikt om zo het optimale effect te behalen. Elk van deze peelings bevatten een andere samenstelling van AHA en PHA zuren.
Gradatie 1: AHA 9.8% glycolzuur en PHA 10.2% gluconzuur
Gradatie 2: AHA 19.6% glycolzuur en PHA 0.4% gluconzuur
Gradatie 3: AHA 29.4% glycolzuur en PHA 0.6% gluconzuur

Voordelen van de kuur

Rimpels en lijntjes worden duidelijk verminderd, de huid wordt verhelderd, gladder en meer effen. De kuur bestaat uit vier keer de Face Peeling Marin behandeling. En één keer de uitgebreide 55 minuten durende Face Exclusive behandeling waarbij ook gebruik wordt gemaakt van de Peeling. Wilt u graag stralend voor de dag komen op bijvoorbeeld uw trouwdag of een belangrijk feest? Of heeft uw huid een oppepper nodig na een stressvolle periode? Dan is deze kuur zeker aan te raden.

In plaats van €198,50 betaalt u €175 voor deze kuur.

Bij het volgen van de kuur bevelen wij het thuis gebruik van de Soothing Repairing Balm en het Intensieve Night Serum aan, u kunt deze Balm en het Serum tijdens de kuur voor een gereduceerde prijs bij ons kopen.

Vanaf 1 juli weer open!

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten. Zoals het nu lijkt mogen wij 1 juli 2020 onze deuren weer openen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal rond 16 juni weer mogelijk zijn.

Wij hopen u snel weer welkom te heten voor een ontspannende dag bij de Waterlelie. Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00